Näin miljonäärisiskokset Paris ja Nicky Hilton ovat muuttuneet vuosien saatossa – katso kuvakollaasi

Tosi-tv-tähti Paris Hiltonin, 40 pikkusisko Nicky Rothschild täytti 38 vuotta.

MTV Uutiset julkaisee vuodenvaihteessa luetuimpia juttuja. Tämä artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran 14.10.2021.

Seurapiiritähti Paris Hiltonin sisko muotivaikuttaja Nicky Rothschild juhlisti 38-vuotissyntymäpäiväänsä. Juhlan kunniaksi isosisko julkaisi sisarestaan ja itsestään liudan otoksia Instagramissa. Kuvissa siskokset poseeraavat vuosien varrella.

– Hyvää syntymäpäivää siskolleni. Kiitos, että olet paras elämänmittainen ystäväni, joka pitää aina huolen siitä, etten ole (juuri) koskaan myöhässä.

– Autat minua nousemaan ylös, kun voin huonosti. Opetat minua olemaan parempi ihminen ja joskus jopa tunnet minut paremmin kuin minä itse. Olet todellinen ikoni ja olen niin iloinen, että saamme elää tätää villiä elämää yhdessä, Paris kirjoittaa siskostaan.

Paris juhlisti itse helmikuussa pyöreitä. Tuolloin kaunotar julkisti kihlautuneensa liikemiesrakkaansa Carter Reumin kanssa.

Kyseessä ei ole Hiltonin ensimmäinen kihlaus, sillä tähti on ollut kihloissa kolmesti aiemminkin.

Ensimmäisen kerran Hilton oli kihloissa malli Jason Shaw'n kanssa vuosina 2002–2003. Vuonna 2004 Hilton alkoi seurustella kreikkalaisen laivapohatan Paris Latsisin kanssa. Pari kihlautui varsin nopeasti, mutta päätyi kuitenkin lopulta perumaan häänsä syyskuussa 2005.

Nicky on naimisissa ökymiljoonääri James Rothschildin kanssa. Parilla on kaksi yhteistä lasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja