Pappi ruikkasi vesipyssyllä vettä vauvaa kohti – ristiäiskuvasta hitti: "Hän suostui, koska piti sitä hauskana"

Yhdysvaltalaisperhe rakensi laitteen, jonka avulla isoäitiä voi halata korona-aikana – liikuttunut isoäiti:"Tuntui, että sydämeni pakahtuu" 1:34
Yhdysvaltalaisperhe rakensi laitteen, jonka avulla isoäitiä voi halata korona-aikana – liikuttunut isoäiti: "Tuntui, että sydämeni pakahtuu"

Vettä vauvan päälle ristiäisissä vesipyssyllä ampunut pappi nousi netti-ilmiöksi. 

Aiemmin detroitilainen pappi päätyi nettimeemiksi ammuttuaan vesipyssyllä pyhää vettä seurakuntalaisiensa päälle. Nyt toinen pappi on noussut otsikoihin käytettyään vesipyssyä, kertoo Irish Post.

Amerikkalaisen Stephen Klasekin kuva lähti kiertämään netissä sen jälkeen, kun hän toi ristiäisseremoniaan vähän lisää vauhtia. Pastorista näpättiin ristiäisissä kuva, jossa hän ampuu etäältä vesipyssyllä vettä vauvaa kohti.

"Minulla on pakkomielle tähän kuvaan". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kuva herätti runsaasti huomiota

Otos saavutti netissä pian suursuosion ja sitä jaettiin runsaasti.

– Olen yllättäen taas kiinnostunut uskonnosta, kuvan Twitterissä nähnyt Jane Praxis vitsailee.

– Tämän pitäisi olla standardi myös pandemian jälkeen, nimimerkki Cassandra Complex vaatii.

Joutuivat myös selittelemään kuvaa

Kaikki eivät kuitenkaan nähneet kuvassa huumoria; otosta syytettiin myös mauttomaksi ja loukkaavaksi. Klasek joutuikin kirkkonsa kautta selittämään tekoaan Facebookissa.

Kuvasta väännettiin myös covid-19-meemi. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Perhe oli pyytänyt häntä tähän poseeraukseen, joka on kopioitu useista pappeja kuvaavista julkaisuista netissä. Hän suostui, koska piti sitä hauskana, Klasek kertoi kirkon mukaan.

Vesi vesipyssyssä ei ole pyhää vettä. Vaikka kuvakulma toista väittää, vettä myös ammuttiin kohti isää, ei vauvaa. Kirkon mukaan tarkoituksena olikin vain ottaa hauska kuva.

Samanlaisia otoksia on nähty netissä muuallakin. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat