Panokset kohoavat Mestarien liigassa – seuraa näitä asioita viidennellä ottelukierroksella

Keskiviikkona pelattavat C-lohkon ottelut varastavat suurimman huomion Mestarien liigassa, mutta myös muissa lohkoissa riittää runsaasti seurattavaa.

MAINOS

Mestarien liiga ja Eurooppa-liiga suorana C Moressa

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana lähetyksenä C Moressa ja suoratoistopalvelussa.

C Moren sivulle pääset tästä

Artikkelin videossa C Moren asiantuntijoiden keskustelua C-lohkon jännittävistä asetelmista.

C-lohko

Roberto Firminon voittomaali avauskierroksella PSG:tä vastaan lisäajalla voi nousta Liverpoolin kannalta vielä suureen arvoon. Jos Liverpool voittaa keskiviikkona Pariisissa ja Napoli kotikentällä Crvena zvezdan, PSG:llä on edessä karsiutuminen pudotuspeleistä.

Pariisilaisten päävalmentajan Thomas Tuchelin on kyettävä kääntämään tilastonsa Jürgen Kloppia vastaan. Klopp on voittanut eurokentillä valmentajien kolmesta keskinäisestä kohtaamisesta jokaisen.

B-lohko

Tottenham yrittää raapia itseään vielä toisen jatkoonmenijän paikalle B-lohkossa. Barcelona on paikkansa jatkossa jo varmistanut, mutta viimeksi kaudella 2011-2012 pudotuspeleissä ollut Inter Milan ja Tottenham ratkaisevat toisen jatkopaikan kohtalon.

Joukkueiden toinen keskinäinen kohtaaminen alkulohkossa onkin edessä sopivasti keskiviikkona. Inter varmistaa jatkopaikan myös tasapelillä, mutta Spurs tarvitsee jäljellä olevista otteluista vain voittoja. Ottelusta on lupa odottaa myös kahden maailman kenties vaarallisimman kärjen, Harry Kanen ja Mauro Icardin, maalintekokilpailua.

G-lohko

AS Roma on voittanut Mestarien liigassa viimeiset seitsemän kotipeliään päästäen vain kaksi osumaa. Real Madrid on kuitenkin ollut sille aina vaikea vieras. Viidestä keskinäisestä kohtaamisesta Roomassa Real on voittanut neljä ja hävinnyt kerran.

Madrid varmistaa lohkovoiton voitolla ja jatkoonpääsyn millä tahansa tuloksella, jos CSKA ei voita Plzeniä. Myös Roman tilanne vaikuttaa turvalliselta, sillä se etenee jatkoon tasapelillä tai vaihtoehtoisesti CSKA:n menettäessä pisteitä tshekkiläisjoukkuetta vastaan.

 

Lue myös:

    Uusimmat