Paljastus veti F1-tähtikuski Max Verstappenin hurjien huhujen keskelle – otti nyt itse kantaa aiheeseen, ainakin osittain!

Espanjalaislehti Marca paljasti aiemmin tällä viikolla, että nuoren F1-tähtikuskin Max Verstappenin Red Bull -sopimuksessa on pykälä, jonka mukaan hollantilainen voi vaihtaa maisemaa nopealla aikataululla, mikäli Red Bull ei pysty tarjoamaan hänelle voittavaa autoa. Tämä synnytti hurjan F1-huhumylläkän.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Itävallan GP suorana 28.-30.6.
Su: Itävallan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Marcan tietojen mukaan Verstappenin sopimukseen on merkattu kohta, jonka mukaan 21-vuotias kuljettajaässä voi siirtyä muualle, mikäli hän ei ole napannut voittoa viimeistään Unkarin GP:ssä.

Verstappenin ja Red Bullin nykyinen sopimus kattaa vielä ensi kauden, mutta tässä tapauksessa hän voisi vaihtaa tallia jo aiemmin.

Nuoren F1-tähden agentti Raymond Vermuelen vahvisti, että Verstappenin sopimuksessa on suoritus- ja menestymispykäliä.

Paljastus nostatti pinnalle niin Mercedes- kuin Ferrari-kytkökset. Näistä talleista Mercedes ei ole varmistanut vielä toista kisakuskiaan ensi kaudelle. Ferrarilla saksalaisen Sebastian Vettelin F1-jatko on ollut kysymysmerkkien kohteena.

Lauantain aika-ajoissa kolmanneksi yltänyt ja sunnuntain kisaan toisesta ruudusta lähtevä Verstappen sai vastailla aiheeseen lehdistötilaisuudessa.

Vastaukset tulivat… verstappenmaisella tyylillä.

Hollantilaistoimittaja Bart Pooijeweert kysyi Verstappenilta niin sanotusta irtaantumispykälästä ja siitä, että voisiko hän avata tätä.

– Mitäs luulet, kaveri? En tietenkään! Miksi avaisin? Eikä minua kiinnosta, Verstappen latasi.

Lehdistötilaisuudessa puhuttiin myös niin sanotusta F1:sten huhukaudesta, joka on pyörähtänyt kunnolla käyntiin. Verstappen on ollut pyörittelyjen puhutuin nimi.

Potentiaaliseen Mercedes-siirtoon liittyen hollantilainen valitsi huumorilinjan.

– Ehkä joku tietää nyt enemmän kuin minä! Verstappen murjaisi.

Lue myös:

    Uusimmat