Palaako ruhtinatar Charlene enää ollenkaan Monacoon? Huhut avio-ongelmista ja ruhtinattaren hauras ulkomuoto huolestuttavat

Monacon ruhtinattaren pidentynyt oleilu entisessä kotimaassaan on herättänyt epäilyä hänen ja ruhtinaan avioliiton tilasta.

Toukokuussa Etelä-Afrikkaan vierailulla lähtenyt Monacon ruhtinatar Charlene ei ole vieläkään palaamassa Monacoon, kertoo Express.

People kertoo, että 43-vuotias Charlene on saanut Etelä-Afrikassa lääketieteellistä hoitoa ja on läpikäynyt useita toimenpiteitä toukokuussa iskeneeseen tulehdukseen, jonka takia hän ei ole voinut myöskään lentää takaisin Monacoon.

Uusimman leikkauksen vuoksi Charlenen paluu Monacoon viivästyy ilmeisesti jälleen.

Charlenen viipyminen entisessä kotimaassaan on saanut spekuloijat liikkeelle. Aikooko ruhtinatar palata ikinä Monacoon ja onko syynä sittenkin tulehtuneet välit aviomieheen, Monacon ruhtinas Albertiin?

Hauras olemus herättää huolta

Vellovista huhuista huolimatta, kuninkaallinen pari ja lähipiiri ovat kiistäneet väitteet avio-ongelmista.

Syyskuussa People-lehdelle antamassaan haastattelussa ruhtinas Albert kommentoi huhujen olevan perättömiä ja suorastaan kauhistuttavia. 

DailyMailin mukaan ruhtinatar Charlene toipuu tällä hetkellä lokakuun alussa tehdystä leikkauksesta, jonka pitäisi olla vihdoin viimeinen hoito toukokuussa alkaneelle sairastelukierteelle.

Albert on kommentoinut leikkauksen sujuneen hyvin ja vakuutellut, että hänen vaimonsa pääsee palaamaan lokakuun lopussa takaisin Monacoon hänen ja avioparin kahden lapsen luo.

Charlenen Instagramiin jakama kuva on kuitenkin saanut seuraajat huolestumaan naisen hauraasta ulkomuodosta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ruhtinatar poseeraa Instagram-kuvassa Misuzulu Zulun kanssa. Seuraajien huomio on keskittynyt muun muassa Charlenen käsiin sekä surulliseen ja väsyneeseen ilmeeseen.

Viime viikolla antamassaan haastattelussa Charlene toteaa, ettei malta odottaa pääsevänsä takaisin Monacoon lastensa luokse, mutta ei mainitse sanallakaan aviomiestään ruhtinas Albertia.

Lue myös:

    Uusimmat