Ruhtinas Albert kommentoi Charlene-vaimonsa vointia – paluu Monacoon mahdollisesti lokakuun aikana

Monacon ruhtinaspari vieraili Suomessa vuonna 2012.

Ruhtinas Albertin mukaan Charlene palaa Monacoon mahdollisesti lokakuun aikana.

Monacon ruhtinas Albert ja hänen vaimonsa ruhtinatar Charlene ovat edelleen keskellä erohuhuja. Charlene on viettänyt jo kuukausia erossa aviomiehestään sekä parin 6-vuotiaista kaksosista prinsessa Gabriellasta ja prinssi Jacquesista.

Ruhtinattaren on kerrottu kärsivän sairaudesta, jonka vuoksi hän ei voi lentää kotimaastaan Etelä-Afrikasta takaisin Monacoon.

Ruhtinas on joutunut selittelemään runsaasti pariskunnan avioliiton tilaa ja sitä, kuinka kaikki on hänen mukaansa kunnossa. Tuoreessa radiohaastattelussa ruhtinas kuitenkin vakuuttaa Charlenen palaavan lähiaikoina Monacoon.

– Charlene on edelleen Etelä-Afrikassa, mutta voi paremmin. Meidän täytyy puhua lääkärien kanssa parin päivän päästä, Albert kommentoi.

Lisäksi ruhtinas toteaa, että tilanne on ollut Charlenelle erilaisten ongelmien vuoksi monimutkainen.

Albertin mukaan hänen vaimonsa paluu Monacoon voisi mahdollisesti onnistua lokakuun loppupuolella, mutta takeita asiasta ei ole. Tilanteessa edetään Charlenen terveyden ehdoilla. Ruhtinattaren tila otti syyskuussa takapakkia, kun hän pyörtyi sairaudestaan johtuneiden komplikaatioiden seurauksena.

Charlene on nähty Monacossa edellisen kerran tammikuussa, ja tämä on laukaissut spekulaatiot ruhtinasparin avioliiton tilasta. On arveltu, ettei ruhtinattarella olisi aikomustakaan palata Monacoon, ja hänen on uutisoitu jopa etsineen itselleen asuntoa Johannesburgin lähistöltä.

Lähde: Yahoo

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja