Päivystykseen joutunut Annimari Korte puhuu kauden jatkosta – "Ei ole koskaan käynyt tuolla lailla"

Annimari Kortteella on myönteistä kerrottavaa keskiviikkona kolhimastaan kädestä. Aituri aikoo kilpailla jälleen myöhemmin tällä viikolla.

Korte kertoi keskiviikkona lyöneensä kätensä kovaa aitaan Jyväskylän GP-kisojen alkuverryttelyssä. Hän juoksi sen jälkeen 100 metrin aitojen alkuerän, jonka voitti ajalla 12,98, ja olisi halunnut juosta finaalinkin, mutta lääkäri ei antanut, ettei tulisi pahempaa vammaa.

Vasen käsi siteessä ollut Korte sanoi Ylen tv-haastattelussa olleensa lähdössä päivystykseen katsomaan, onko sormi tai ranne murtunut.

Korte antoi sittemmin ilahduttavan päivityksen yöllä Instagramin tarinaosiossaan autossa kuvatussa videossa. Hän kiitti saamistaan tsemppiviesteistä ja kertoi olevansa matkalla kotiin. Kahdeksalta aamulla luvassa on magneettikuvaus.

– Ei ole koskaan käynyt tuolla lailla, että käsi näin pahasti osuisi aitaan. Etusormi on osunut monta kertaa pikkaisen, mutta nyt kävi pikkaisen pahemmin. Se ei kuitenkaan tule haittaamaan kesäkauden jatkoa. Sunnuntaina aion olla starttiviivalla, oli kädessä mitä tahansa, Korte sanoi.

Korte oli eiliseen asti vielä 100 metrin aitojen Suomen ennätysnainen. Reetta Hurske kuitenkin pyyhkäisi Jyväskylässä alkuerässään ajan 12,70, jolla hän löi Kortteen vuodelta 2019 olleen SE:n kahdella sekunnin sadasosalla. 

Lue myös:

    Uusimmat