Päivän piristys! Supersuloinen Tanhupallo esittelee ötököitä: "Voi, miten rakastan tätä hahmoa"

8:48
Kiti Kokkonen joutui Possen legendaariseen haasteeseen.

Kiti Kokkosen suosittu Tanhupallo-hahmo julkaisi hellyttävän videon.

Näyttelijä Kiti Kokkosen  Tanhupallo-hahmon hupaisat videot ovat tuoneet hyvää mieltä suomalaisille koronakriisin keskellä. Tällä kertaa Putous-sarjasta tuttu hahmo lukee Kokkosen Instagram-seuraajille kirjaa ötököistä. 

Tanhupallon selitys kirpuista sai tähden seuraajat haltioitumaan. Videon kommenttikenttä täyttyi nopeasti ihastelevista kommenteista. 

– Sä olet kyllä ihana, eräs kirjoittaa. 

– Hirmu paljon kiitoksia ihanasta iltasadusta. Kyllä nyt kelpaa nukkua. Tanhupallo sinullekkin kauniita unia ja enkelinkuvia, toinen lisää.

– Ihana. Voi, miten mä rakastan tätä hahmoa. Aina tulee niin hyvälle tuulelle kun näitä katsoo, kolmas komppaa. 

Kokkosen näyttelemä Tanhupallo on aikaisemmin opastanut, miten jumpata kotona. Mukana jumppavideoilla on ollut hänen lemmikkinsä karvamato, joka on todellisuudessa pelkkä langan pätkä.

– Tulee syötyä vähän liikaa, niin on tosi tärkeää, että jumppaa, Tanhupallo on vinkannut. 

Supersuosittu Tanhupallo-hahmo voitti Putouksen sketsihahmokisan vuonna 2018. Kokkonen on paljastanut suosion muuttaneen hänen elämäänsä hetkeksi radikaalisti. Kokkonen kertoi Marja Hintikan luotsaamassa Villa Hintikka -ohjelmassa, miten hänen hahmonsa menestys ahdisti häntä. 

– Yhtäkkiä kaikki tunnistivat minut. Ahdistuin siitä vähän yli puoleksi vuodeksi. Ihmiset kokivat, että se oli minun suurin meriittini. Kun taas minulle jokainen työni jo ennen Tanhupalloa oli merkityksellinen, Kokkonen sanoi. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja