Kiti Kokkonen paljastaa ahdistuneensa Tanhupallon suosiosta yli puoleksi vuodeksi: "Ihmiset kokivat, että se oli minun suurin meriittini"

Marja Hintikka saa vieraikseen Villa Hintikalle Kiti Kokkosen, Sami Sykön ja Ina Mikkolan.

Marja Hintikan luotsaamassa Villa Hintikka -uutuusohjelmassa käytävissä keskusteluissa puhutaan elämän kauneimmista ja kipeimmistä kokemuksista. Jokaisessa jaksossa kolme julkisuudesta tuttua suomalaista saapuu viettämään kiireetöntä kesäpäivää veden äärelle idylliseen Villa Hintikkaan. 

Villa Hintikka täyttyy positiivisesta energiasta ja loputtomasta naurusta, kun Marja Hintikka saa vieraikseen Kiti Kokkosen, Sami Sykön ja Ina Mikkolan.

Kesäpäivän aikana näyttelijä Kiti Kokkonen paljastaa, miten hänen luomansa Tanhupallo-hahmon menestys ahdisti häntä. 

– Yhtäkkiä kaikki tunnistivat minut. Ahdistuin siitä vähän yli puoleksi vuodeksi. Ihmiset kokivat, että se oli minun suurin meriittini. Kun taas minulle jokainen työni jo ennen Tanhupalloa oli merkityksellinen, Kokkonen sanoo. 

Hän kertoo, että pääsiäisenä heidän kotiovellaan kävi kymmenen virpojan sijaan 50 virpojaa. Usein ihmiset olettivat Kokkosen heittäytyvän Tanhupallon rooliin myös vapaa-ajallaan. 

– Olin menossa katsomaan sairaalaan läheistäni. Olin hississä itku kurkussa, koska en tiennyt, miten tälle ihmiselle tulee käymään. Hissiin tulee kaksi tuntematonta henkilöä, jotka alkavat udella Tanhupallosta. Silloin olisin halunnut sanoa, että minulla on menossa yksityinen hetki, mutta en jotenkin tohtinut, Kokkonen kertoo. 

Villa Hintikka MTV3-kanavalla torstaisin kello 20!

Lue myös:

    Uusimmat