Tanhupallon jumppavideolle sataa sydämiä: "Ansaitset korona-ajan mielenterveyden parantamispalkinnon"

Kiti Kokkosen suosittu Putous-hahmo saa väistämättä hyvälle mielelle.

Näyttelijä Kiti Kokkosen  Tanhupallo-hahmon hupaisat videot ovat tuoneet hyvää mieltä suomalaisille koronakriisin keskellä. 

Kokkosen Instagram-tili täyttyykin mitä herttaisimmista ja humoristista päivityksistä, oli niissä sitten Tanhupallo-hahmo tai hän itse. 

Nyt Kokkosen näyttelemä Tanhupallo opastaa, miten jumpata kotona. Mukana jumppavideolla on hänen lemmikkinsä karvamato, joka on todellisuudessa pelkkä langan pätkä.

– Tulee syötyä vähän liikaa, niin on tosi tärkeää, että jumppaa, Tanhupallo puhuu videolla.

Tanhupallo opastaa alkuun, että pitää lämmitellä tunti kävellen, ennen kuin alkaa tehdä reisilihaksia. Niiden teko ei mene kuitenkaan aivan kuin fitness-videoilla, sillä Tanhupallo ainoastaan oikoo sääriään. 

– Voit tehdä käsillä oikeastaan mimmoisia liikkeitä sä haluut, Tanhupallo puhuu.

(Voit katso niiden videot painamalla nuolta niiden keskeltä.)

Kokkosen Tanhupallo-hahmo syntyi Putouksen sketsihahmokilpailuun vuonna 2018. Kyseinen hahmo vei voiton leikkimielisessä sketsihahmokisassa. 

Kokkosen julkaisema video on hurmannut hänen seuraajansa. 

– Rakastan. Ansaitset korona-ajan mielenterveyden parantamispalkinnon, seuraaja kirjoittaa.

– Tanhupallo on kyllä tämän ajan piristysruiske, toinen seuraajista ylistää.

– Rutistettavan ihana, eräs Kokkosen seuraajista kommentoi osuvasti Tanhupallon olemusta. 

Hahmon suosio ahdisti

Kokkonen on kertonut, että sketsihahmokisan voitto muutti hänen elämäänsä radikaalisti hetkeksi. Kokkonen paljasti Marja Hintikan luotsaamassa Villa Hintikka -ohjelmassa, miten hänen hahmonsa menestys ahdisti häntä. 

– Yhtäkkiä kaikki tunnistivat minut. Ahdistuin siitä vähän yli puoleksi vuodeksi. Ihmiset kokivat, että se oli minun suurin meriittini. Kun taas minulle jokainen työni jo ennen Tanhupalloa oli merkityksellinen, Kokkonen sanoi. 

Lue myös:

    Uusimmat