Päiväkotiryhmä järjesti ikimuistoiset juhlat – tätä syöpään sairastunut 5-vuotias ei odottanut näkevänsä puistossa

Syövän oireet – millaisesta oireesta tulee huolestua? 2:17
Syöpä voi olla pitkään oireeton. Videolla kerrotaan, millaisesta oireesta tulee huolestua.

Yhdysvaltalainen poika sairastui aivosyöpään. Ennen syöpähoitoja lapsen päiväkotiryhmä järjesti hänelle ikimuistoisen yllätyksen, kertoo Good Morning America.

Syksyn aikana vanhemmat huomasivat, että 5-vuotias Wyatt Haas ei voinut hyvin. Poika sairasteli ja kärsi päänsärystä. Hän ei leikkinyt tai nauranut. Ilo katosi lapsen elämästä.

Marraskuussa lääkäreillä oli kerrottavanaan kamalia uutisia. Wyatt oli sairastunut aivosyöpään. Osa kasvaimesta poistettiin pikaisesti leikkauksessa. Lapsi tarvitsisi kuitenkin lisää syöpähoitoja parantuakseen.

Ennen kuin Wyatt lähti säde- ja sytostaattihoitoihin, Montanan osavaltiossa sijaitsevan pienen Fallonin kaupungin päiväkotilaiset päättivät järjestää kaverilleen ikimuistoisen yllätyksen.

Rakastettu taruolento odotti puistossa

Wyatt rakastaa kovasti yksisarvisia. Tämän kuultuaan päiväkodin lapset ja heidän vanhempansa päättivät piristää vakavasti sairasta poikaa suomalla hänelle mahdollisuuden ratsastaa taruolennolla.

Perheet löysi lemmikkieläinriveistään vaalean Bonanza-hevosen sekä Lily-ponin. Eläimet koristeltiin pesussa pois lähtevillä värikkäillä liiduilla, joita käytetään karjan merkitsemiseen. Sarvet luotiin talouspaperirullien hylsyistä.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Juhlissa Wyatt pääsi ratsastamaan yksisarvisella. Juhlan kruunasi teeman mukainen yksisarviskakku. Hymy palasi jälleen lapsen kasvoille.

– En usko, että hän odotti näkevänsä yksisarvisen puistossa. Luulen, että hän odotti vain näkevänsä ystäviään. Hän oli superinnoissaan, Wyattin isä Zack Haas sanoi Good Morning American mukaan.

Joulukuun alussa pidettyjen jäähyväisjuhlien jälkeen Wyatt aloitti syöpähoidot. Vanhemmat kertovat Wyatt's Journey Facebook-ryhmässä, että tällä hetkellä lapsi voi hyvin.

Lue myös:

    Uusimmat