Mainos

Pahamaineinen lastenmurhaaja vapautetaan vankilasta – päättäjien mukaan mies on muuttunut, eikä ole enää riski yhteiskunnalle

Kolminkertainen lastenmurhaaja vapautuu joulun jälkeen Britanniassa. Mies murhasi kolme lasta.

Mies, joka murhasi kolme pientä lasta ja seivästi heidät puutarha-aitaan, on vapautumassa vankilasta, uutisoi brittilehti The Telegraph. Päätöstä perustellaan sillä, ettei hän ole enää merkittävä riski yhteisölle.

David McGreavy hakkasi kuoliaaksi yhdeksän kuukautta vanhan tytön, kuristi neljävuotiaan pojan ja viilsi kurkun kaksivuotiaalta tytöltä. Lapset olivat sisaruksia keskenään. McGreavy teki murhat vuonna 1973, ja hänet tuomittiin elinkautiseen vankeuteen.

Nyt 67-vuotias McGravy aiotaan vapauttaa suljetusta vankilasta. McGravy on saanut hakea pääsyä ehdonalaiseen viimeisen 25 vuoden ajan, mutta hänen aikaisemmat hakemuksensa on hylätty. Viimeisin vuonna 2016.

On kehittänyt itsehillinnän ja ottanut täyden vastuun teoistaan

Viime kuussa kävi kuitenkin toisin. Päätös vapautumisen puolesta tehtiin suullisen kuulemisen jälkeen. Perusteena oli, että McGravy on muuttunut huomattavasti 45 vuoden vankeustuomionsa aikana, Brittilehti The Sun uutisoi.

Päättäjien mukaan McGravy on kehittänyt itsehillinnän ja ottanut täyden vastuun rikoksistaan. Kuulemisen aikana McGravy osoitti ymmärtävänsä, mitkä hänen ongelmansa ovat olleet ja mikä ne aiheutti. Hän ei enää edusta merkittävää riskiä yhteiskunnalle.

McGravy aiotaan vapauttaa joulun jälkeen. Hän asettuu vankilasta vapautuville tarkoitettuun tukiasuntolaan. 

Katso alta video: Suomessa yli 40 radikalisoitunutta vankia.

2:12

Muokattu 6.12.18. klo 13.25: Uhrit eivät olleet David McGreavyn sisaruksia.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja