Paalupaikkamies Charles Leclerc varuillaan Red Bullin kisavauhdista – "Luulen, että he ovat edellämme"

F1-kauden avauskisaan paalupaikalta lähtevä Ferrari-tähti Charles Leclerc uskoo Red Bullin olevan vahva sunnuntain kilpailussa.

Leclerc nappasi lauantaina kauden ensimmäisen paalupaikan, kun hän ajoi ykköseksi 0,123 sekunnin erolla Max Verstappeniin. Vaikka Ferrari osoitti aika-ajoissa lupaavaa vauhtia ja löi kilpakumppaninsa, uskoo Leclerc voimasuhteiden olevan kilpailussa Red Bullin puolella.

– Luulen, että Red Bull on kisavauhdissa pari kymmenystä edellämme. Toivotaan, että saamme kivan yllätyksen ja voitamme kisan, Leclerc summaa Sky Italian mukaan.

Ferrari ei ole pystynyt kahden viime kauden aikana taistelemaan kirkkaimmista kärkisijoista. Ensimmäisten aika-ajojen perusteella näyttää kuitenkin siltä, että ikoninen F1-talli on noussut jälleen takaisin huipulle.

Haasteista huolimatta neljännen kautensa Ferrarilla aloittava Leclerc on uskonut vakaasti italialaisjätin uuteen tulemiseen. 

– Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet äärimmäisen vaikeita. Tiesin, että on vain ajan kysymys, milloin nousemme takaisin kärkeen, koska teemme töitä erittäin hyvin. Sitä kuitenkin aina epäilee hieman ennen kuin se tapahtuu, Leclerc sanoo.

– Tällä kaudella olemme vihdoin tehneet auton, joka on jälleen siellä, minne se kuuluukin.

Lue myös:

    Uusimmat