Ovatko Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton jo liian hyvissä väleissä? Kuskit kertovat huomanneensa avoimien palaverien merkityksen

Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton ovat muodostaneet Mercedeksellä jo kahden vuoden ajan erittäin hyvin toimivan F1-tiimin. Bottas lupailee alkavalle kaudelle röyhkeämpää asennetta hänen puoleltaan, mutta hän ei silti usko yhteistyöhengen kärsivän.

Hamilton on ylistänyt Bottasta tallikaverina, eikä suomalaisellakaan ole ollut pahaa sanottavaa tiimiparinsa toiminnasta. Hänen mukaansa on väärä tulkinta, että välit olisivat jopa liian tuttavalliset.

– Olemme tajunneet, että jos voimme tehdä yhteistyötä palavereissa, siitä on hyötyä meille kuljettajina. Saamme paremman auton ja parempaa kehitystä, Bottas kommentoi.

– Tällä hengellä voimme tehdä töitä tehokkaammin. Tiedämme kuitenkin molemmat, että kun panemme kypärät päähämme, emme koskaan halua jäädä toistemme taakse. Itsekin teen kaikkeni, että olisin Lewisin edellä, ja hän tietää sen.

Hamilton: En ole koskaan puhunut autosta tallikaverini kanssa

Hamiltonilla on edelleen tuoreessa muistissa tulehtunut tallisuhde Nico Rosbergin kanssa. Hän kertoo samaa tarinaa Mercedeksen palavereista ja kuinka asiat luistavat Bottaksen kanssa.

– Me kyllä puhumme autoon liittyvistä asioista, mitä en muista kokeneeni koskaan aiemmin. Se juttu jatkuu, ja uskon, että meille on tulossa vahva vuosi tiiminä, Hamilton pohtii.

– Ei ole mitään temppuja, Bottas vahvistaa.

– Olen varma, että voimme pitää hauskaa radalla taistellessamme keskenämme, mutta pidämme mielessä, että kehitämme samalla autoa. Se on tänä vuonna ehkä vielä tärkeämpää, hän toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat