Ovatko nämä tassut mielestäsi söpöt? Arvaapa, mille ne kuuluvat!

Monien kammoamista hämähäkeistä on löytynyt uusi, söpö ominaisuus.

Vihaatko hämähäkkejä? Entä mitä näet alla olevissa kuvissa? Otokset aiheuttavat ristiriitaisia reaktioita: monia netinkäyttäjiä ahdistaa se, että nyt hämähäkeistä on löytynyt jotakin söpöä. Niillä on pienet, pörröiset "tassut".

Selaa kuvia prev- ja next-nuolilla. Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

Lähikuvat hämähäkkien karvaisista jaloista lähtivät leviämään netissä kulovalkean tavoin, koska ne eivät olekaan kammottavia tai ahdistavia. Hämähäkkien pieniä kynsiä ja karvaisia "töpöjalkoja" on esitellyt muun muassa Bored Panda -sivusto.

– Pelkään hämähäkkejä, mutta nämä ovat oudolla tavalla ihastuttavia. Lähettäkää apua, en halua tuntea tuntemuksia hämähäkkejä kohtaan, Imgur-käyttäjä WisherWasher huokaili.

– Söpöt pienet murhajalat, nimimerkki GingerGigantus kehui.

Kaikki eivät kuitenkaan näe jalkoja suloisina.

– Kuvittele kahdeksan noita ryömimässä ympäri kasvojasi, kun nukut. Jotkut ihmiset pitävät sitä "söpönä", Mitchell Friedman kirjoitti Someecards-sivustolla.

– Olkaa hyvät ja lopettakaa kaikki hämähäkki-tviitit. En välitä, vaikka niillä olisi söpöt pienet silmät ja tassut; se ei pelasta niitä imeytymiseltä Dyson-imuriin, Twitter-käyttäjä Charlie Harris‏ ilmoitti.

Hämähäkit ovat hyödyllisiä, mutta moni karsastaa niitä silti. Kammoa tuskin helpottaa se, että hämähäkit voisivat syödä vuodessa kaikki maailman ihmiset.

***

7:00

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja