Oppilaat tulivat aamulla kouluun – yllätys kaapin ovessa piristi: "Riität juuri sellaisena kuin olet"

Koulu jakoi oppilaille"isorintaisimman"ja"isopeppuisimman"palkinnon 1:54
Tämä ei mennyt yhtä putkeen: Koulu jakoi oppilaille "isorintaisimman" ja "isopeppuisimman" palkinnon

Amerikkalaiskoulun 1400 oppilasta saivat nauttia ihanista, kannustavista viesteistä. – Tämä on hyvin positiivinen asia, joka parantaa oppilaiden päivää, opettaja kommentoi.

Amerikkalainen oppilasjärjestö keksi oivan tavan piristää oppilaitaan ja ehkäistä kiusamaista. Jokainen Lewiston High Schoolin oppilas sai erään perjantain kunniaksi kaappiinsa mukavan viestin, kertoo Sun Journal.

Lappukampanjan järjesti Lewiston Youth Advisory Council, joka kirjoitti laput ja kiinnitti ne sitten kaappeihin. Kirjoittamisessa oli melkoinen työ, sillä koulussa on 1400 oppilasta.

"Auttaa muistamaan, etteivät he ole yksin"

Projektin nimi on Lock in Your Kindness. Viesteissä luki esimerkiksi "Jos luet tätä, rakastan sinua", "Riität juuri sellaisena kuin olet", "Ole oma itsesi" ja "Näytät upealta".

Muutamia vuosia aiemmin koulussa oli koettu samantapainen piristyskampanja, kun joku jätti positiivisia viestejä tyttöjen vessaan.

– Mielestäni tämä on coolia. Jotkut oppilaat ovat apeita. Kun näkee tällaisia viestejä, se auttaa heitä muistamaan, etteivät he ole yksin ja että muut tukevat heitä, kuvaa oppilas Amino Dagane, 18.

Opettajakin ihastui

Opettaja Sabrin Abdelgawwad yllättyi kauniista viesteistä.

– Se on uskomatonta, opettaja kehui ja kertoi lukeneensa jokaisen lapun.

– Tämä on hyvin positiivinen asia, joka parantaa oppilaiden päivää.

Lewiston Youth Advisory Council toivoo lappujen ehkäisevän myös kiusaamista: ne osoittavat, miten pienet sanat voivat vaikuttaa toisen ihmisen päivään.

Lähteet: Sun Journal

Lue myös:

    Uusimmat