Opiskelija käveli yli 30 kilometriä töihin – työnantaja antoi lahjaksi oman autonsa

7:39

Työlleen omistautunut amerikkalaisopiskelija ei lannistunut, vaikka hänen autonsa hajosi. Töihin oli mentävä vaikka kävellen. Nyt samaa ongelmaa ei kuitenkaan enää tule vastaan, sillä miehellä on uusi auto alla.

VIDEO: Kärsitkö tietämättäsi boreoutista? Katso yltä mistä ilmiössä on kysymys.

Tapauksesta uutisoivat muun muassa New York Post ja ABC3340.

Alabamalainen collegeopiskelija Walter Carr oli vasta aloittanut uudessa työpaikassa, muuttofirmassa, joka sijaitsi noin 32 kilometrin päässä miehen kotoa.

Valitettavasti nuoren miehen auto oli kuitenkin mennyt rikki eikä hän onnistunut saamaan perjantaiaamulle kyytiä.

Walter ei nähnyt muuta vaihtoehtoa kuin kävellä yli 30 kilometrin matkan töihin. Mies joutui aloittamaan matkanteon jo keskellä yötä, sillä työt alkoivat aamulla kahdeksalta ja hän oli laskeskellut matkan kestävän seitsemän tuntia.

"Hän tekee kovasti töitä ja on sitkeä"

Paikallinen poliisi kuitenkin nappasi Walterin kyytiinsä noin neljän aikaan aamulla. Ystävälliset poliisit veivät nuoren miehen ensin aamupalalle ja sitten ensimmäisen asiakkaan luo ennen muiden muuttomiesten tuloa.

Tuntien kävelystä huolimatta edes asiakkaallaan Walter ei suostunut lepäämään, vaan alkoi hoitaa heti hommia.

Asiakas Jenny Lamey liikuttui pojan reippaudesta, ja halusi auttaa tätä auto-ongelmien kanssa. Hän pistikin pystyyn joukkorahoitussivun varojen keräämiseksi.

– Voin vain sanoa, kuinka liikuttunut olin Walterista ja hänen matkastaan. Hän on nöyrä ja kiltti ja iloinen, ja hänellä on suuria unelmia! Hän tekee kovasti töitä ja on sitkeä, Jenny kirjoittaa Facebookissa.

Toimitusjohtaja palkitsi uudella autolla

Naisen Facebook-julkaisu päätyi kuitenkin myös muuttofirma Bellhopsin toimitusjohtajan Luke Marklinin silmiin. Mies ajoi heti maanantaina Alabamaan, sillä hänellä oli Walterille yllätys.

Walter sai kolmantena työpäivänään toimitusjohtajalta lahjaksi tämän oman auton, vuoden 2014 Ford Escapen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Halusin näyttää heille, kuinka olen omistautunut ja että minulla on aina ollut se elämässäni. Ja että minä saan tämän työn tehtyä tavalla tai toisella, Walter sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja