Onnistunut kylpyhuoneremontti – näin se tehdään!

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä tiloista. Se ei ole vain paikka peseytymiselle, vaan siellä on myös lupa viihtyä. Samalla se on usein kodin arvokkain tila, jonka yksilölliset ratkaisut edellyttävät asiantuntevan suunnittelun ja toteutuksen.

Kylpyhuoneesta nautitaan jopa seuraavat 30 vuotta, joten hyvän suunnittelun vaikutus on merkittävä. Kylpyhuoneen kunto vaikuttaa merkittävästi myös asunnon arvoon.

Asiakkaalle remonttiprojekti on usein välttämätön paha. Siihen ryhdytään pelonsekaisin tuntein, koska rakennusalalla on monenlaista tekijää ja huhupuheet epäonnistuneista remonteista liikkuvat nopeasti.

Asiakkaan huolena on usein paitsi laatu, myös aikataulun viivästyminen. Usein remontin ajaksi asiakas joutuu etsimään toisen majapaikan. Remontin viivästyessä tilapäismajoituksen kustannukset saattavat nousta korkeiksi.

Kylpyhuoneremontti sisältää lukuisia eri vaiheita: purku, pohjatyöt, tasoitetyöt, vedeneristystyöt, laatoitus, saumaus ja kalustus.

Putki-ja sähkötöitä täytyy tehdä useassa eri vaiheessa. Eri osa-alueiden ammattilaisten aikataulujen synkronointi onkin joskus melkoinen palapeli. Usein aikataulut saattavat viivästyä juuri remontin koordinoinnin puutteesta.

Valitse luotettava remonttikumppani

Jotta kylpyhuoneremonttiprojekti menisi mahdollisimman mutkattomasti, on syytä valita luotettava ja asiantunteva remonttikumppani.

Valitessasi Laattapiste Collection kylpyhuoneremontin varmistat onnistuneen lopputuloksen. Hoidamme puolestasi kaiken kylpyhuoneremonttiin liittyvät asiat, mm. kylpyhuoneen uusimiseen liittyvät rakenteiden kuntokartoitukset sekä mahdollisten vaurioiden perusteelliset korjaukset.

Remonteissa käytetään ensiluokkaisia Mapein laasteja, tasoitteita ja wedi-märkätilalevyjä. Lisäksi kaikilla asentajilla on vedeneristyssertifikaatit sekä ammattitaitoa myös erikoislaatoituksiin ja yllättävien tilanteiden ratkaisuun.

Kosteusmittaukset ja vesieristystarkastukset suorittaa ulkopuolinen puolueeton taho. Näistä toimitetaan asiakkaalle kirjalliset ja kuvalliset pöytäkirjat. Kaikki remontissa vaadittavat dokumentit toimitetaan myös isännöitsijöille / taloyhtiölle uuden Taloyhtiölain vaatimusten mukaisesti.

Kokemus ja hyvä suunnittelu tuovat varmuutta, joten toivottuun lopputulokseen päästään sovitussa aikataulussa ja budjetissa.

Laattapiste konsernista saa kaiken kylpyhuoneeseen: suunnittelun – tuotteet –remontit.

Lisää Laattapiste Collection kylpyhuoneremonteista www.laattapiste.fi


Kuvat ja Teksti: Laattapiste Collection

Artikkelin tarjoaa: Laattapiste Collection

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja