OnlyFans-malli pelasti asiakkaan hengen hoksauksellaan: "Sanoin hänelle, että mielestäni hänen pitäisi käydä tarkistuttamassa se"

Erika Helin kertoo millaista työtä on OnlyFans 18:41
Katso myös: OnlyFans-malli Erika Helin kertoo millaista työtä OnlyFans on hänen kohdallaan.

Eivät kaikki sankarit pukeudu viittaan, toiset voivat nimittäin pelastaa henkiä ilman rihman kiertämää.

OnlyFans-sivustolla rahaa tahkova malli pelasti erään tilaajansa hengen huomattuaan, että miehen toinen kives kasvoi aina kuumien videopuheluiden aikana. Tapauksesta uutisoi New York Post.

Englantilainen Belle Grace tienaa kuumilla sisällöillään Only Fans -sivustolla sievoista tiliä, jopa yli 50 000 dollaria kuukaudessa. Erään tilaajansa kanssa hän aloitti säännöllisen yhteydenpidon noin kaksi vuotta sitten.

Belle kertoo Yahoo Lifestylelle, että hän keskusteli säännöllisesti videopuheluissa kyseisen miehen kanssa. Viimeisen puolen vuoden aikana hän kuitenkin huomasi, että miehen toinen kives kasvoi aina miehen kiihottuessa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Sanoin hänelle, että mielestäni hänen pitäisi käydä tarkistuttamassa se. Minulta kesti neljästä viiteen viikkoa, että sain hänet vakuuttumaan asiasta, Belle kertoo.

Mies paljasti Bellelle, että häntä hävetti asia liikaa, eikä hän halunnut sen takia mennä lääkärin vastaanotolle.

– Sanoin, että parempi on kuitenkin saada mielenrauha ja selvittää kaiken olevan kunnossa, Belle kertoo.

Kiitollinen mies

Hän kuitenkin yllättyi, että mies kuunteli häntä ja uskaltautui lopulta lääkärille. Mies sai nopeasti diagnoosiksi aggressiivisen kivessyövän ja hänet leikattiin. Jälkikäteen mies on kertonut, ettei olisi kuunaan päivänä mennyt lääkäriin, ellei sinnikäs Belle olisi saanut häntä vakuuttuneeksi asian tärkeydestä.

Yahoo Lifestyle puhui anonyymina pysyttelevän miehen kanssa.

– En voi tarpeeksi kiittää häntä rohkaisusta menemään lääkäriin. Itse en ajatellut, että mikään oli vialla, hän kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kovat tienestit aikuisviihdesisällöllä

Bellellä on kokemusta ihmisen anatomiasta, sillä ennen OnlyFansiin liittymistä hän työskenteli terveydenhuoltoalalla. Alun perin hän oli liittynyt sivustolle vain tienatakseen hieman ylimääräistä. Hänen oli kuitenkin ollut pakko lopettaa päivätyöt, kun hänen kollegansa oli löytänyt Bellen julkaisema aikuisviihdesisällöt ja oli jakanut ne muille Bellen työkavereille.

Bellellä kävi lopulta kuitenkin ihan hyvin, koska hän tienaa sisällöillään nyt 10 kertaa enemmän kuin hän tienasi alkuperäisessä päivätyössään.

Belle on OnlyFans -sivuston 0,1 prosentin kermaa, johon kuuluvat vain ne, jotka tienaavat sisällöillään 40 000–50 000 dollaria kuussa. Belle tienaa siis melkein puoli miljoonaa dollaria vuosittain ja mikä parasta, nähtävästi pelastaa siinä sivussa myös ihmisten henkiä.

Katso myös: Katsoja huomasi uutisankkurin kaulassa möykyn – olisitko itse huomannut?

Katsoja huomasi uutisankkurin kaulassa möykyn ja otti häneen yhteyttä – pelasti hengen, sillä möykky paljastui syöväksi 2:26
Victoria Price esiintyi televisiolähetyksessä kesäkuussa 2020, jonka jälkeen hän sai mystisen sähköpostin. Katsoja kertoi huomanneensa hänen kaulassaan möykyn, joka muistutti katsojaa omasta syövästään. Havainnollaan katsoja pelasti Pricen hengen, sillä möykky paljastui syöväksi.

Lue myös:

    Uusimmat