Onko vauva jo tulossa, Jennifer Aniston?

Näyttelijä Jennifer Aniston on valmis äitiyteen. Silminnäkijöiden mukaan tähden olemus on jo pyöristynyt. Onko vauva jo tulossa?

Jennifer Anistonin, 42 ja Justin Therouxin, 40, suhde etenee vauhdilla. Lähipiirin mukaan kaikki on valmiina vauvaa varten.

Aniston on viimeisten vuosien aikana epäonnistunut monessa rakkaussuhteessaan, mutta nyt rinnalla viihtyvä Theroux näyttää olevan Anistonille "se oikea". Pari on ollut yhdessä helmikuusta lähtien. Saman katon alle he muuttivat vain kuukauden seurustelun jälkeen.

– Hän on kertonut lähimmille ystävilleen, että aikoo tulla raskaaksi tänä vuonna, ystävä paljastaa.

Myös Theroux on valmis isyyteen. Mies erosi vastikään stylisti Heidi Bivensistä 14 vuoden yhdessäolon jälkeen, joten sitoutumiskammoiselta mies ei ainakaan vaikuta.

– Hän on sataprosenttisesti mukana, viimeisten parin kuukauden aikana he ovat olleet vauvantekotuulella, lähipiiristä kerrotaan.

Elämäntavat remonttiin

Aniston on valmistautunut äitiyteen myös elämäntapojaan muuttamalla. Tähti lopetti tupakanpolton lopullisesti viime kesänä ja jo elokuussa lähipiiri huomasi, että Aniston ei koskenut alkoholiin edes Ellen DeGeneresin ja Portia de Rossin hääpäiväkutsuilla.

– Hän näytti raskaana olevalta. Ihmiset puhuivat asiasta, niin kuin se olisi fakta, juhliin osallistunut kertoo.

Vastikään Hawaijilla lomaillut tähti pysyi kuivin suin koko lomansa ajan. Lähipiirin mukaan tähti kärsi myös aamuväsymyksestä ja -pahoinvoinnista. Silminnäkijöiden mukaan Aniston on myös lihonut vähän.

Therouxin upea luonne on yksi syy sille, miksi Aniston haluaa lapsen juuri nyt. Miehen ystävät kuvaavat häntä todella kultaiseksi, fiksuksi ja nöyräksi mieheksi, joka ei epäröi näyttää tunteitaan.

– Hän saa Jenniferin tuntemaan olonsa turvalliseksi, kun he ovat yhdessä. Monet Jenniferin epävarmuuksistaan häviävät hänen kanssaan. Heidän suhteensa on täysin erilainen kuin mikään muu ennen tätä, Anistonin ystävä kuvailee.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: US

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja