Justin Theroux ylistää Jennifer Anistonia – seurusteluhuhut kiihtyvät

Huhujen mukaan Jennifer Anistonin välit kollegansa Justin Therouxin kanssa ovat erittäin lämpimät. Theroux kehuukin Anistonin olevan suurenmoinen nainen.

Seurusteluhuhut Wanderlust-elokuvan tähtien Jennifer Anistonin ja Justin Therouxin ympärillä eivät hellitä. Huhuja tuskin hidastaa se, että Theroux hiljattain hehkutti Anistonia eräässä haastattelussaan.

– Hän on suurenmoinen, hienoin nainen jonka tiedän, Theroux kertoi Life & Style -lehdelle.

Theroux erosi jokin aika sitten pitkäaikaisesta tyttöystävästään stylisti Heidi Bivensistä. Lähteiden mukaan hän on sen jälkeen ollut useilla treffeillä Anistonin kanssa Los Angelesissa. Therouxin ystävien mukaan mies on aina ollut heikkona Anistoniin.

– Justin on aina ollut ihastunut Jenniferiin. Hänen mielestään Jennifer on erittäin seksikäs. Kun he viettivät aikaa keskenään ja tutustuivat Wanderlustin kuvauksissa, hän ajatteli Jenniferin olevan vielä kuumempi pakkaus. Hän oli hulluna Jenniferiin koko elokuvan kuvausten ajan, Therouxin ystävä paljastaa.

"He ovat päätä pahkaa rakastumassa"

Anistoninkin ystävät kertovat lehdistölle samaa: pari viettää aikaa yhdessä jatkuvasti.

– Jen on todellakin kiinnostunut hänestä. He ovat viettäneet aikaa keskenään jo kuukausia. Hän haluaa olla Therouxin kanssa koko ajan, ystävä kertoo Us Weekly -lehdelle.

Aiemmin tällä viikolla huhuttiin, että Aniston ja Theroux olisivat viettäneet viime viikonlopun yhdessä Beverly Hillsissä, vaikka eivät ole vielä valmiita julkistamaan suhdettaan. Theroux oli vieraillut Anistonin kotona perjantaina ja pariskunta nähtiin romanttisella lounaalla eräässä hotellissa lauantaina, ennen kuin he lähtivät paikalta yhdessä. Sunnuntaina Aniston järjesti pienet juhlat kotonaan, joihin osallistui muutaman ystävän lisäksi myös Theroux.

– He ovat päätä pahkaa rakastumassa. He viettävät aikaa yhdessä jatkuvasti. He vain piileksivät lehdistöltä ja tekevät kaikkensa, ettei heistä saisi yhteiskuvia vapaa-ajalla. Jen ei pidä siitä, että hänen ihmissuhteistaan puhutaan julkisesti, ennen kuin hän on itse valmis siihen, lähde kertoo.

MTV3/Helmi

Lähteet: Femalefirst.co.uk, digitalspy.co.uk

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja