Onko tässä Halosen ja Arajärven uusi koti?

Virastaan väistyvän presidentti Halosen ja tohtori Arajärven uusi koti sijaitsee "Pitkänsillan toisella puolella".

Halonen ja Arajärvi muuttavat takaisin tutuille kotikulmilleen 12 vuoden tauon jälkeen. Kalliossa syntynyt ja koko ikänsä asunut Halonen joutui presidenttiviran myötä asua virka-asunnoissaan Mäntyniemessä ja Kultarannassa, mutta ensi kuun alusta lähtien vanhat tutut kadut kutsuvat taas Halosta.

Presidentti Halosen ja tohtori Arajärven odotetaan muuttavan maaliskuussa Näkinpuistossa sijaitsevaan 130-neliöiseen kattohuoneistoon. Pentti Arajärvi osti asunnon viisi vuotta sitten arviolta noin puolella miljoonalla eurolla.

Uusi koti sijaitsee aivan Kallion sydämessä, Hakaniemen torin kainalossa. Punatiilinen, 7-kerroksinen talo on rakennettu vuonna 1989 ja se sijaitsee omassa rauhallisessa ympäristössä. Presidentti Halosen ja tohtori Arajärven uusi koti on 130-neliöinen kattohuoneisto ja samalla talon isoin huoneisto.

Halosen tytär Anna Halonen asuu aivan äitinsä uuden kodin naapurissa, muutaman sadan metrin päässä. Tarja Halonen osti tyttärelleen vuodenvaihteessa 2008 40-neliöisen yksiön Hakaniemen torin vierestä.

Pentti Arajärvi omistaa taas Torkkelinmäellä kerrostaloasunnon. Kaupunkiasuntojen lisäksi Halosella on siirtolapuutarhamökki Helsingin Marjaniemessä sekä mummonmökki ja omakotitalo Karjalohjalla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat