Mainos

Onko nivelissäsi jäykkyyttä?

Ikääntyminen, ylipaino, huonot työasennot ja urheilu kuluttavat niveliä ja saattavat aiheuttaa nivelten ja lihasten jäykkyyttä, kipua sekä liikkumisen vaikeutumista. Bodyflex Herbal helpottaa nivelongelmia.

Erilaiset nivelvaivat ovat yksi suurimmista työkyvyttömyyden aiheuttajista sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa. Bodyflex Herbal on uusi nopeavaikutteinen, täysin kasviperäinen ja luontainen valmiste helpottamaan pitkäaikaisia nivelongelmia. Valmiste pitää nivelet kunnossa ja joustavina. Bodyflex Herbal -tabletit sisältävät Univestin-uutetta, joka koostuu baikalinvuohennokan juuriuutteesta ja kateku-akaasian kuoriuutteesta. Univestin-uute löydettiin pitkän tutkimustyön tuloksena. Sitä varten tutkittiin yli 1230 kasvia, joista löydettiin toimiva kahden kasvin yhdistelmä. Se vähentää arakidonihapon muuttumista haitallisiksi prostaglandiineiksi, tromboksaaneiksi ja leukotrieeneiksi ja tuo näin helpotusta pitkäaikaisiin kiputuntemuksiin.

Molemmat yrttiuutteet sisältävät myös voimakkaita antioksidantteja, jotka vähentävät happiradikaalien eli voimakkaasti reagoivan hapen kudoksille aiheuttamaa vahinkoa. Kudosvaurioissa esiintyy normaalia enemmän happiradikaaleja. Univestin-uute on myös vatsaystävällinen. Sen ruoansulatuskanavaa ärsyttävä vaikutus on vähäisempi kuin tavanomaisilla nivelvaivoihin tarkoitetuilla valmisteilla.

Kahden kasvin tehokas yhdistelmä

Bodyflex Herbal -tabletit sisältävät vain kasviperäisiä raaka-aineita. Scutellaria baicalensis eli baikalinvuohennokka kasvaa Kiinassa ja Venäjällä ja kuuluu huulikukkaiskasvien heimoon. Se on yksi perinteisen kiinalaisen lääketieteen 50 perusyrtistä, ja sitä on käytetty Kiinassa yli 2000 vuoden ajan. Baikalinvuohennokan juuret sisältävät flavonoideja, jotka edistävät maksan toimintaa ja toimivat ravitsemuksellisesti muun muassa allergiaa vastaan.

Acacia catechu, epävirallisesti kateku-akaasia, on noin 10 metriseksi kasvava lehtipuu, joka kuuluu hernekasvien heimoon. Se kasvaa Kiinassa ja Intian valtameren alueella. Intialaisessa Ayurvedassa, joka on maailman vanhin säilynyt terveydenhoitojärjestelmä, kateku-akaasiaa on käytetty esimerkiksi yskän hoitoon. Sen kuori sisältää runsaasti flavaani-tyyppisiä flavonoideja, muun muassa katekiinia ja epikatekiinia, joilla on tervehdyttävä ja antioksidanttinen vaikutus.

Nopeavaikutteinen ja turvallinen Univestin

Bodyflex Herbalin sisältämä Univestin-uute on osoittautunut kliinisissä kokeissa turvalliseksi ja tehokkaaksi nivelten toimintakunnon edistämiseen ja ylläpitoon sekä lisäämään nivelten liikkuvuutta ja joustavuutta ilman synteettisten tuotteiden sivuvaikutuksia. Univestin-uutteella ei ole merkittäviä yhteisvaikutuksia lääkkeiden kanssa, tosin varovaisuutta suositellaan verenohennuslääkkeiden, erityisesti varfariinin, kanssa. Kliinisissä kokeissa ei ole havaittu sivuvaikutuksia tai muutoksia veri- tai maksa-arvoissa.

Tuote ei sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia. Vaikutus alkaa yleensä noin 2-3 viikon kuluttua.

Annostus: 1 tabletti 2 kertaa päivässä.

Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä.

Pakkaus: 60 tablettia

Kuvat: Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.