Onko Max Verstappen aito uhka Valtteri Bottakselle? Mercedes-pomo Toto Wolff kommentoi F1-sarjan kuumaa perunaa

Tähtikuljettaja Max Verstappen on nyt F1-huhumaailman ja myllyn kuumin nimi. Verstappen nousi isosti esille, kun espanjalaislehti Marca kertoi hänen sopimuksessa olevasta pykälästä, jonka mukaan Verstappen voisi vaihtaa maisemaa jo sangen nopealla aikataululla.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Itävallan GP suorana 28.-30.6.
Su: Itävallan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Verstappenin nykyinen Red Bull -sopimus kattaa vielä kauden 2020. Marcan väitteiden mukaan Verstappen voisi kuitenkin siirtyä muualle jo ennen sopimuksen loppumista, mikäli hän ei ota voittoa viimeistään tämän kauden Unkarin GP:ssä.

Kova väite johti siihen, että Verstappenia ruvettiin yhdistelemään erityisesti Mercedekselle päin. Saksalaistallin toinen kuljettajapaikka kun on vielä auki ensi vuoden osalta.

Mercedes ei ole tehnyt ainakaan vielä jatkosopimusta suomalaiskuski Valtteri Bottaksen kanssa. Bottaksen nykyinen diili päättyy tämän kauden jälkeen.

Onko Verstappen sitten aito uhka Bottakselle?

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff antoi oman kommenttinsa asiaan Itävallan GP:n näyttämöllä Red Bull Ringillä.

– En ole puhunut Maxin kanssa, Wolff totesi.

– Haluan tehdä tämän niin kuin olemme tehneet aiemminkin. Ennen mitään muuta käymme läpi meidän oman tilanteemme ja keskustelemme meidän omien kuljettajien kanssa, Wolff jatkoi.

Verstappen on tällä hetkellä kuljettajien MM-sarjassa neljäntenä, tasan 100 pisteellä. Kärjessä on Mercedeksen Lewis Hamilton (187) ennen toista Mersu-kuskia Bottasta (151).

Lue myös:

    Uusimmat