Mainos

HS: Brother Christmas on lähdössä perussuomalaisten vaaliehdokkaaksi – perussuomalaiset ei vahvista: "Kun saan selville kuka vuotaa tällaista paskaa ulos, annan turpaan"

Hyväntekeväisyystoiminnasta tunnettu, rikosepäilyjen kohteeksi joutunut Brother Christmas eli Ari Koponen on mahdollisesti lähdössä ehdolle eduskuntavaaleihin.

MTV Uutiset tavoitti Koposen, joka ei halunnut kommentoida huhuja millään lailla.

Helsingin Sanomien tietojen mukaan Koposen ehdokkuudesta olisi päätetty kokouksessa helmikuun alussa.

– Kun saan selville kuka vuotaa tällaista paskaa ulos, annan turpaan, perussuomalaisten Uudenmaan piirin ensimmäinen varapuheenjohtaja Håkan Mansner kommentoi Helsingin Sanomille.

Manser ei vahvista MTV Uutisille Koposen ehdokkuutta varmaksi.

– Kyllä on haastateltu ja keskusteltu [Koposen kanssa]. Meillähän on yli 30 ehdokasta, kyllä monen kanssa on käyty keskusteluja, Mansner kertoo MTV Uutisille.

Mansner ei osaa sanoa, koska Koposen mahdollinen ehdokkuus julkistettaisiin. Koposen mahdollista ehdokkuutta koskevasta vuodosta Mansner on "hyvin vihainen".

– Kaiken tällaisen pitäisi pysyä seinien sisällä. Se on meidän motto, Mansner huudahtaa.

Onko nimiluettelosta pääteltävissä jotain?

Perussuomalaisten Uudenmaan piirin nettisivujen listalla on 36 kohdan luettelo eduskuntavaaliehdokkaista. Toistaiseksi nimiä on listalla 35, ja yksi paikoista on tyhjänä.

HS:n mukaan vielä torstaina tyhjä rivi oli kohdassa, johon Koposen nimi asettuisi aakkosjärjestyksessä. Tilanne muuttui HS:n kysyttyä asiasta.

Poliisi tiedotti tammikuussa epäilevänsä Brother Christmas ry:tä kolmesta rahankeräysrikoksesta ja törkeästä kirjanpitorikoksesta. Koponen on kiistänyt kaikki epällyt väärinkäytöksistä ja jatkanut hyväntekeväisyystoimintaansa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja