Onko ärsyttävä anoppi tarpeeksi hyvä syy erota? Raati vastaa: "Jos aikuinen mies ei ole saanut katkaistua napanuoraa äitiinsä, niin..."

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Kysymys raadille: Onko anoppi riittävä syy erota? Vihaan sitä, millainen mammanpoika puolisoni on. Kaikesta täytyy raportoida anopille, hänen mielipidettään täytyy kysyä. Anopin mielestä olen kiilana heidän välissään, eikä mies edes puolusta minua. Harkitsen eroa vakavasti, molemmista. Mitä sinä tekisit?" kysyy nimimerkki Anopinvarjossa.

Näin raati vastasi

"Eroaisin."
– Nainen, 18, ei parisuhteessa     

"Oletko vihannut suhteen alusta saakka? Jos olet, niin miksi se yhtäkkiä harmittaa noin kovasti, vaikka suhteen alussa se ei ole ollut este? Jos et ole, niin miksi aloit nyt vihaamaan? Jos ei ole onnellinen suhteessa, kannattaa erota."
– Nainen, 39, avioliitossa

"No, jos asia ei muutu, liitossa on kolme henkilöä. Varmaan avioliittoneuvonnan kautta. Joskus ero on parempi ratkaisu."
– Nainen, 37, avioliitossa

"Jätä se sika! Ei, mutta oikeasti: jos aikuinen (?) mies ei ole saanut katkaistua napanuoraa äitiinsä, niin eihän sellaisella parisuhteella ole oikeastaan tulevaisuutta. Ellet sitten hyväksy anoppia parisuhteenne kolmanneksi pyöräksi."
– Nainen, 38, parisuhteessa

"Selvästi miehesi äiti on hänelle hyvin tärkeä. Napanuora äidin helmoista on vain jäänyt katkaisematta. Onko mahdollista keskustella avoimesti miehesi ja myös anopin kanssa siitä, kuinka toivot, että tietyt asiat täytyisi selvittää jo ilman äidin apua?"
– Nainen, 35, avoliitossa 

"Eihän vaan ole kyse mammanpoikakortista? Se tarkoittaa, että jos mies ei tottele vaimoaan, vaimo keksii syyttää siitä anoppia, koska eihän mies naisen mukaan voi itse mitään päättää tai tietää."
– Mies, 57, naitu

Alla näet seuraavan kysymyksen – miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat