Deborah listasi 7 asiaa, joita ei enää halua kuulla anoppinsa suusta: "Aviomieheni on aikuinen mies, joka kyllä osaa mennä kauppaan..."

Deborah uskoo, että sukulaisista juuri anopilla on tapana täräytellä kommentteja, joita muut eivät kehtaa sanoa.

Naisen mukaan anopit eivät aina kunnioita rajoja ja saattavatkin kritisoida miniää vain siksi, että tämä toimii eri tavalla kuin anoppi itse.

– Rakastan todella anoppiani, mutta hän on myös voimakas nainen. Hänellä on mielipiteitä, eikä hän pelkää jakaa niitä. Vuosien varrella on ollut paljon asioita, joita en enää halua kuulla anoppini suusta, Deborah Cruz kuvailee Mom.com-äitiyssivustolla.

Deborah teki listan asioista, joita ei halua anoppinsa enää mainitsevan. Oletko sinäkin joutunut kuulemaan näitä?

En halua enää kuulla...

1. Miten hän rakastikaan miehen exää

Deborahin mukaan miehen entinen rakas alkaa joskus anopin puheissa vaikuttaa varsinaiselta pyhimykseltä. Ex-rakas on kuitenkin menneisyyttä, ja siksi anopin suitsutus saa aikaan ainoastaan sen, että hänen ja Deborahin välit kärsivät.

2. Miten hänen poikansa on liian hoikka

Deborah ihmettelee anopin tarvetta kommentoida aikuisen miehen syömisiä.

– Aviomieheni on aikuinen mies, joka kyllä osaa mennä kauppaan, ostaa ruokaa ja kokata sen tai, jos kaikki muu pettää, ostaa noutoruokaa, Deborah napauttaa.

3. Miten syötän hänen lapsenlapsiaan väärin

Anopilla on ollut taipumusta ihmetellä sitä, mitä Deborahin lapset syövät. Deborah huomauttaa, että vaikka anoppi ei kenties pidä perheen ruokavalinnoista, lapset rakastavat niitä.

4. Miten vanhemmuuteni on "väärää"

– Imetin tyttäriäni. Anoppi ei imettänyt omiaan. Hän muistutti jatkuvasti, että korvike on yhtä hyvää, Deborah kuvailee.

Naisen mukaan imetys tai lasten harrastukset ja niiden "oikeanlaisuus" eivät kuitenkaan kuulu anopille.

5. Treeniehdotuksia

Deborah tietää, että liikkuminen olisi hyödyllistä. Anopin tuomitsevat vinkit aiheen suhteen eivät kuitenkaan auta mitään.

6. Miten loma tai ostamani kahvikone on liian kallis

Deborahin mukaan anoppi kommentoi raha-asioita "passiivis-aggressiivisesti" ja ehdottelee myös edullisempia vaihtoehtoja hyvää hyvyyttään.

Deborah kuitenkin kokee, että näin anoppi yrittää estää häntä elämästä elämäänsä niin nautinnollisesti kuin mahdollista.

– Minut kasvatettiin ajattelemaan, etteivät lomat ole luksusta vaan tarpeellisia mielenterveydelle ja hyvinvoinnille. Joka vuosi, kun matkustamme, anoppi kyseenalaistaa, onko se hyvä idea, Deborah kuvailee.

7. Mielipiteitä raskaudesta

Koskaan ei voi tietää, miten viattomasti heitetty kommentti satuttaa. Deborahin mukaan eräänä iltana hän miehineen oli anoppilassa, kun appivanhemmat totesivat, ettei Deborahin enää kannata tulla raskaaksi. Appivanhempien mukaan "tänne ei tarvita enää enempää lapsia".

– Olin raskaana, kun he sanoivat tuon minulle. He eivät tienneet.

Älä möläyttele! Lihomisen kommentointi on arkipäivää – asiantuntija neuvoo, miten ja miksi kannattaisi pyrkiä eroon ulkonäkökeskeisyydestä:

Lihomisen kommentointi on arkipäivää – näin eroon ulkonäkökeskeisyydestä 2:30

Lähde: Mom.com

Lue myös:

    Uusimmat