OnePlus julkaisi kameraa parantavan päivityksen OnePlus 7 Prolle

OnePlus on julkaissut OxygenOS 9.5.5 -käyttöjärjestelmäpäivityksen, joka tuo mukanaan muun muassa parannuksia kameraan. Myös OnePlus 7 Pro on otettu erikseen huomioon, OnePlus kertoo keskustelupalstallaan.

Tuoreen ohjelmistopäivityksen lupaillaan parantavan kameran toimintaa monella osa-alueella. HDR-kuvauksen ja kuvanlaadun heikoissa valaistusolosuhteissa luvataan kohenevan, minkä lisäksi on luvassa korjauksia valkotasapainoon ja automaattiseen tarkennukseen ”useissa olosuhteissa”.

Kamerapäivitysten lisäksi Oxygen OS 9.5.5 parantaa aina päällä olevan näytön toimintaa sekä sujuvoittaa puhelimen lukituksen avaamista kaksoisnapauttamalla. Myös Bluetooth-äänentoiston viive on nyt korjattu, minkä lisäksi päivitys tuo mukanaan lukuisia pienempiä bugikorjauksia ja parannuksia.

OnePlus on jälleen painottanut luoneensa päivityksen etenkin käyttäjäpalautteen perusteella. Oxygen OS 9.5.5 on nyt julkaistu, ja se tuodaan saataville asteittain. Päivitys julkaistaan myös versionumerolla 9.5.4, joka on sisällöltään vastaava mutta tarkoitettu Euroopan ulkopuolelle ilman EU:n uusia vaatimuksia Googlen toiminnan suhteen.

Lue myös:

    Uusimmat