On miehellä mittaa – NHL-jätti koomisessa kuvassa vastustajien kanssa

Jääkiekon NHL:n kausi jatkuu 1. elokuuta. Boston Bruinsin puolustajajätti Zdeno Chara nauratti kiekkokansaa yhteiskuvalla Columbus Blue Jacketsin Nathan Gerben ja Cam Atkinsonin kanssa.

205-senttinen Chara nousee kuvassa selkeästi Gerbeä ja Atkinsonia korkeammalle. Gerbelle on pituutta 163 senttiä ja Atkinsonilla 173. Chara on kautta aikojen pisin pelaaja, joka on pelannut NHL:ssä. 43-vuotias konkari on tahkonnut NHL:ssä 22 vuoden ajan. Otteluita on kertynyt komeat 1553 kappaletta. Tehopisteitä on kasassa 656 (205+451).

Columbuksen Gerbe on puolestaan kautta aikojen toiseksi lyhyin pelaaja NHL:ssä. Historian lyhyin pelaaja oli Roy Worters, jolla oli mittaa 160 senttiä. Myös Atkinson mahtuu kautta aikojen lyhyimpien pelaajien joukkoon.

Columbus kohtaa pudotuspelien karsintakierroksella Toronto Maple Leafsin. Boston, joka oli oman konferenssinsa ykkönen, pelaa puolestaan ylemmässä sarjassa, jossa määritetään konferenssien kärkinelikkojen loppusijoitukset. Bostonin ryhmässä on mukana Tampa Bay Lightning, Washington Capitals ja Philadelphia Flyers.

Lue myös:

    Uusimmat