Olympiakomitean puheenjohtajakisa huipentuu – Ilkka Kanerva eri linjoilla muiden kanssa MTV:n tentissä

Olympiakomitean puheenjohtajaehdokkailta kysyttiin Suomen arvokisamenestyksestä – Ilkka Kanerva yksin kantansa kanssa 2:49
Olympiakomitean puheenjohtajaehdokkaat pääsivät Jaakko Loikkasen tiukkaan prässiin.

Ilkka Kanerva oli Olympiakomitean puheenjohtajaehdokkaista ainoana sitä mieltä, että mieltä, että Suomen huippu-urheilumenestys ei ole riittävän hyvällä tasolla. 

Lauantai on iso päivä suomalaiselle urheilulle, sillä silloin valitaan seuraava Olympiakomitean puheenjohtaja. Ilkka Kanerva, Sari Multala, Susanna Rahkamo ja Jan Vapaavuori vastasivat erilaisiin väitteisiin Asian ytimessä, Jaakko Loikkanen -ohjelmassa. 

Yksi kysymyksistä käsitteli suomalaisen huippu-urheilun tasoa. Ainoastaan Ilkka Kanerva oli sitä mieltä, että menestys on ollut pettymys. 

– Lasten ja nuorten liikunta kuuluvat urheilun perusarvoihin. Toinen pääilmansuunta on huippu-urheilumenestys. Kilpa- ja huippu-urheilu kuuluvat suomalaiseen yhteiskuntaan, ja niissä on tuotava menestystä, Kanerva sanoi. 

Muutkin ehdokkaat myönsivät, että kesäolympialaisisten tuloksissa olisi paljon parannettavaa. Katso oheiselta videolta, että miten he perustelivat vastauksiaan. 

Lue myös:

    Uusimmat