Olli Herman julkaisi hempeän kuvan viimeisillään raskaana olevan puolison kanssa: "Vauvaa ei näy vieläkään"

Reckless Love -yhtyeen nokkamiehenä tunnetusta Olli Hermannista tulee pian isä.

Reckless Love -yhtyeestä tuttu rocktähti Olli Hermannista on tulossa pian isä. Hermann julkaisi Instagramissa suloisen otoksen Tytti-puolisonsa kanssa. Peilin kautta otetussa kuvassa pariskunta on kylpytakit yllään vessassa.

– Hyvää ystävänpäivää! Onnellisempi ja innostuneempi kuin koskaan ennen. Vauvaa ei näy vieläkään. Laskettuaika oli viime viikon torstaina ja odotamme edelleen. Se tulee minähetkenä hyvänsä, mies kirjoittaa.

Kuva on saanut runsaasti kommentteja.

– Vauva tulevat, kun ne ovat valmiita, henkilö kirjoittaa.

– Toivottavasti saitte vauvan ystävänpäivälahjaksi, seuraaja kommentoi.

– Ihanaa, Instagramissa iloitaan.

Pari on pitänyt yhtä jo pidemmän aikaa. Vuonna 2016 ex-vaimostaan eronnut Olli Herman kertoi pari vuotta sitten MTV Uutisille avoimesti siitä, kuinka rakkaus roihahti kahvilayrittäjänä työskentelevän Tytin kanssa.

– Se on varmaan aika tavallinen tarina nykypäivänä. Olin tietoinen hänestä sosiaalisen median kautta. Lopulta kirjoitin hänelle viestin ja hän kutsui minut kakulle ja kahville, laulaja kertoi.

– Sekin on aika suomalaista, että tapasimme kahvin merkeissä. Kahvi ei ollut Saludoa, hän jatkoi nauraen.

Olli Herman oli kaksi vuotta sitten mukana Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa. Lisäksi hänet on nähty myös muun muassa Tähdet, tähdet- ja Selviytyjät Suomi -ohjelmissa.

Lue myös:

    Uusimmat