Rokkari Olli Herman saa lapsen – kertoi uutiset onnesta mykistyneenä: "Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa"

8:29
Olli Herman avoimena musiikista ja rakkaudesta - näin suhde Tytti-puolison kanssa sai alkunsa

Reckless Love -yhtyeen nokkamiehenä tunnettu Olli Herman paljasti lauantaina Instagramissa, että hänestä tulee isä.

Reckless Love -yhtyeestä tuttu rocktähti Olli Herman julkisti lauantaina Instagram-tilillään iloiset uutiset. 38-vuotias artisti paljasti suloisen mustavalkokuvan kera odottavansa ensimmäistä lastaan yhdessä puolisonsa Tytin kanssa.

Pariskunta poseeraa kuvassa niin, että Tytin pyöristynyt vauvavatsa erottuu jo selvästi. Olli Hermanin kuvan yhteydessä julkistamien aihetunnisteiden perusteella pienokaisen laskettu aika on helmikuussa.

Rokkari julkaisi kuvan yhteydessä myös herkän kirjoituksen.

– Niin monta asiaa, joita en voi sanoin ilmaista on tässä postauksessa. Joten jätän kaiken tähän kuvaan. Se kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, Olli Herman kirjoitti.

– Olen niin iloinen, että olet juuri sinä. Niin oli aina tarkoitettu, hän vielä kirjoitti ja hehkutti rakkauttaan puolisoaan kohtaan.

Myös rokkarin puoliso julkaisi saman otoksen omalla Instagram-tilillään. Pari on pitänyt yhtä jo pidemmän aikaa. Vuonna 2016 ex-vaimostaan eronnut Olli Herman kertoi pari vuotta sitten MTV Uutisille avoimesti siitä, kuinka rakkaus roihahti kahvilayrittäjänä työskentelevän Tytin kanssa.

– Se on varmaan aika tavallinen tarina nykypäivänä. Olin tietoinen hänestä sosiaalisen median kautta. Lopulta kirjoitin hänelle viestin ja hän kutsui minut kakulle ja kahville, laulaja kertoi.

– Sekin on aika suomalaista, että tapasimme kahvin merkeissä. Kahvi ei ollut Saludoa, hän jatkoi nauraen.

Olli Herman oli kaksi vuotta sitten mukana Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa. Lisäksi hänet on nähty myös muun muassa Tähdet, tähdet- ja Selviytyjät Suomi -ohjelmissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja