Olga ja Tuukka Temonen jättivät Jussi-gaalan väliin: "Paine oli kova"

6:50
Olga Temonen: "Tämä elokuva oli meille sydämen asia"

Olga Temonen kertoo Instagramissa, miksi hän ja niin ikään elokuva-alalla työskentelevä puoliso Tuukka Temonen jättivät Jussi-gaalan väliin tänä vuonna.

Vuotuinen elokuva-alan palkitsemistilaisuus Jussi-gaala järjestettiin poikkeuksellisten erikoisjärjestelyin Helsingin Kaapelitehtaalla keskiviikkona. Gaalaan saapui noin 340 kutsuvierasta. Heidän joukossaan punaisella matolla eivät kuitenkaan olleet ohjaaja Tuukka Temonen ja hänen tuottajana ja näyttelijänä tunnetuksi tullut puolisonsa Olga Temonen.

Olga Temonen julkaisi keskiviikkoiltana Instagramissa kuvan, jossa hän kertoi pariskunnan jääneen kotiin ja seuraavan gaalahumua sieltä käsin. Kuvassa Tuukka Temonen istuu mietteliään näköisenä kotisohvalla ja vaimo puolestaan nauttii punaviiniä.

– Jätettiin Jussi-juhlat välistä, koska paine jäädä pois oli kova, kun ei ole oma leffa kisassa mukana vielä tänä vuonna, Temonen tunnusti kuvatekstissä.

– Minä ja kuvan mököttäjä Tuukka Temonen nostetaan malja kaikille Jussi-voittajille, erityisesti onnea upeat Pekka Strang ja Mimosa Willamo, hän onnitteli mies- ja naispääosistaan palkittuja voittajia.

Elokuva-alalla vaikuttavat Temoset ovat asuneet jo vuosia Iitin maalaisidyllissä. Perhe on remontoinut maalaistalonsa oman näköisekseen lattiasta kattoon.

Temoset ovat olleet naimisissa 12 vuotta ja parilla on kolme lasta ja sijaistytär. Olga tuli aikoinaan tunnetuksi roolistaan Salatut elämät -sarjassa ja Tuukka puolestaan muistetaan Apulanta-yhtyeen riveistä ennen kuin hän aloitti uransa elokuva-alalla.

Pari on tehnyt yhdessä muun muassa Apulanta-yhtyeen alkuvaiheista kertoneen Teit meistä kauniin -elokuvan. Olga Temonen kertoi elokuvan ilmestyttyä, että yhteistyö avioparin välillä sujuu hyvin.

– Se on tosi kivaa. Me ollaan tehty pitkään töitä yhdessä ja se sopii meille, Temonen kertoi MTV Uutisille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja