Tuukka Temonen kaivoi kuva-arkistostaan esiin todellisen aarteen: "Wau, mitä mimmimagneetteja!"

Olga Temosen Jussi-asua koristi Jari Sarasvuon kasvot 1:53
Tuukka ja Olga Temonen saapuivat jännittyneissä tunnelmissa Jussi-gaalaan, kun Teit meistä kauniin oli ehdolla

Ohjaaja Tuukka Temonen julkaisi Instagramissa fanien riemuksi vanhan valokuvan entisten bändikavereidensa kanssa.

Nykyisin elokuvaohjaajana uraa tekevä Tuukka Temonen riemastutti kiirastorstain iltana fanejaan kaivamalla kuva-arkistostaan todellisen helmen.

Temonen poseeraa Instagramissa julkaisemassaan otoksessa yhdessä entisten bändikavereidensa Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin kanssa. 

Apulanta-kolmikko on juhlimassa Santapukin ylioppilasjuhlia tyylikkäästi puvut päällä. Tyyli on taattua ysäriä.

– Siivoaminen menee ihan täysin vanhojen juttujen muisteloihin. Ois ylppärikausi lähestymässä, joten mitä päälle kevään juhliin? Temonen heittää kuvatekstissä, johon hän on tägännyt myös entiset bändikaverinsa.

Fanit riemastuivat Temosen kuvasta.

– Sydän sulaa! eräs kirjoitti ja myös moni muu jakoi kommenteissa anteliaasti sydän-emojeita.

– Wau, mitä mimmimagneetteja! toinen puolestaan lohkaisi.

Kyseessä on jo toinen nostalginen ysärikuva ohjaajan Instagram-tilillä lyhyen ajan sisään, sillä Temonen julkaisi myös 4. huhtikuuta faneja riemastuttaneen arkistokuvan Toni Wirtasen syntymäpäivän kunniaksi.

Temonen liittyi Wirtasen ja Santapukin perustamaan Apulanta-yhtyeeseen Heinolassa vuonna 1993. Hän soitti yhtyeessä bassoa vuoteen 2005 asti, jonka jälkeen hänen tilalleen tuli Sami "Parta-Sami" Lehtinen.

Sittemmin Temonen on ohjannut musiikkivideoita useille artisteille sekä tehnyt elokuvia. Temosen elokuvaohjauksiin lukeutuu myös Apulanta-yhtyeestä kertova vuonna 2016 ilmestynyt Teit meistä kauniin.

Lue myös:

    Uusimmat