Oletko syyllistynyt näihin? Esittelyssä 1980-luvun noloimmat kauneustrendit

1980-luvulle mahtui kauneustrendi jos toinenkin. Osaa muistelemme lämmöllä, mutta osa saisi painua unholaan ikuisiksi ajoiksi.

Kultainen 80-luku muistetaan muun muassa college- ja farkkuvaatteiden voittokulusta. Muodissa on näkynyt viime vuosina paljon vaikutteita 80-luvulta, joskin päivitettyinä tähän päivään.

Oletko sinä syyllistynyt näihin?

Hikipanta

Hikipanta sopii sinne, minne se on tarkoitettukin: urheiluun. 80-luvulla trendikkäimmät kuitenkin yhdistivät hikipannan arki- ja bileasuihin. Yllä Olivia Newton-Johnin tyylinäyte.

Tupeeraus

Monella on haaveissaan tuuhea ja paksu tukka, mutta tupeeraus on onneksi viime vuosina jäänyt vähän vähemmälle. Hiukset kiittävät – kuten myös kanssaihmiset. Muistatko vielä Tina Turnerin frisyyrin?

Tumma huultenrajaus

Huultenrajauskynällä voi hieman muotoilla huulia ja se myös auttaa huulipunaa pysymään paremmin paikallaan. Tumma rajaus ei kuitenkaan ole enää hyvä idea, vai kuinka?

Kulmakarvoihin ulottuva silmämeikki

Häivytys ei kuulunut 80-luvulle. Neonvärit ja liioiteltu silmämeikki sen sijaan kuuluivat.

Takatukka

Tukka takana, elämä edessä? Onneksi takatukkia ei enää juuri vilahtele katukuvassa.

Hiusdonitsit

Sinkkuelämää-sarjassa on kuuluisa kohtaus, jossa Carrie väittelee poikaystävänsä kanssa siitä, voiko newyorkilainen nainen käyttää hiusdonitsia. Carrie manaa donitsit 80-luvulle ja sinne ne saisivat jäädäkin.

Neonpinkki poskipuna

Häivähdys poskipunaa antaa poskille tervettä hehkua. Neonpinkki pläjäys näyttää sen sijaan ikävältä ärsytysreaktiolta.

Lue myös:

    Uusimmat