Oletko ikinä miettinyt, millaista olisi olla miljoonien seuraama somessa? Tämä video puhelimen ilmoitustulvasta voi aiheuttaa ahdistusta

Näin kauneussuodattimet toimivat Instagramissa – Katso video! 3:00
Näin Instagramin kauneusfiltterit toimivat.

Tältä superjulkkisten kännykät näyttäisivät aina uuden Instagram-kuvan julkaisun jälkeen, jos he pitäisivät ilmoituksiaan päällä.

Kun olet julkaissut kuvan sosiaalisessa mediassa, olet saattanut jäädä seuraamaan, minkä verran se saa tykkäyksiä ja kommentteja. Tutkijoiden mukaan näiden ilmoitusten seuraamiseen on helppo addiktoitua, sillä huomion saaminen tuo meille mielihyvää.

Kun oman luurin näytölle tulee ilmoituksia tasaisen verkkaiseen tahtiin, on helppo unohtaa, että maailman superjulkkikset eivät voi pitää puhelimissaan tällaisia ilmoituksia edes päällä, sillä uusille julkaisuille tulevien tykkäysten ja kommenttien tulva on niin käsittämätön.

Jalkapalloaiheista Instagram-tiliä @433 ylläpitävä Demy de Zeeuw julkaisi vuonna 2016 videon omaan puhelimeensa tulevista ilmoituksista sen jälkeen, kun hän oli julkaissut uuden kuvan tilinsä kahdeksalle miljoonalle seuraajalle. Luonnollisesti hän pitää ilmoituksia tavallisesti pois päältä.

Nykyisin tilillä on yli 33 miljoonaa seuraajaa, joten de Zeeuw tuskin pitää ilmoituksia vieläkään päällä. On vaikea kuvitella, että niin tekisi myöskään esimerkiksi jalkapalloilija Cristiano Ronaldo, jolla Instagram-seuraajia on peräti 255 miljoonaa.

Katso video alta.

Lue myös:

    Uusimmat