Oletko eronnut? Kerro kokemuksesi ja osallistu arvontaan

Avioero koituu yhä useamman liiton kohtaloksi. Kerro oman erosi tarina ja osallistu samalla kilpailuun, jossa voit voittaa kiinnostavan kirjapalkinnon.

Avioero voi olla rankka kokemus niin henkisesti kuin vaikkapa taloudellisestikin. Huonossa suhteessa kärvistelleelle ero voi tuoda myös helpotuksen. Kertomuksia eroista on lähes yhtä paljon kuin rakkaustarinoitakin: nyt haluamme kuulla sinun tarinasi!

Kerro, millainen avioliittosi oli ja mitkä syyt johtivat eroon. Syntyikö ero yhteisestä päätöksestä, hiljaa kypsytellen, vai osuiko välirikko kohdalle yllättäen? Sujuiko ero yhteisymmärryksessä, vai tarvittiinko riitojen setvimiseen juristien apua? Oletko yhä väleissä ex-puolisosi kanssa? Miten sait elämäsi järjestettyä eron jälkeen?

Torstaina 29.8. Studio55.fi ohjelmassa keskustellaan avioerosta elämäntaidonvalmentaja Johanna Muuraiskankaan kanssa. Vastanneiden kesken arvomme viisi Muuraiskankaan Kokonainen (WSOY) teosta, jossa eron itsekin kokenut valmentaja tarjoaa neuvoja, vertaistukea ja käytännönvinkkejä erosta selviämiseen. Kirjan arvo on noin 24 euroa.

Vastauksia voidaan julkaista nimettöminä/ nimimerkillä Studio55.fi-sivustolla.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja