Oletko aina imuroinutkin väärin? Siivooja paljastaa oikeaoppisen tavan

Testasimme"minuuttisiivouksen"– tarvitset vain 3 minuuttia 0:37
Katso myös: Testasimme superhelpon "minuuttisiivouksen" – näin se tapahtuu.

Siivousyritys paljasti, kuinka imuroidaan oikeaoppisesti.

Oletko kenties imuroinutkin väärin? Jos kotiaskareista imuroiminen on itsellesi se pakollisin paha, et taatusti ole tyytyväinen, jos imuroimisen jälki on kaiken lisäksi vain sinne päin – sen kerran, kun olet hommaan ryhtynyt!

Australialainen siivousyritys The Big Clean Co paljastaa kuitenkin TikTok-tilillään, että olet todellakin saattanut kaiken aikaa imuroida aivan väärällä tavalla, uutisoi Mirror.

Jos olet imuroinut videolla aluksi näytetyllä tavalla eli työntämällä imurin vartta sinne sun tänne ajattelematta asiaa sen kummemmin, olet toiminut väärin. Katso sen sijaan siivousfirman videolta oikeaoppinen tapa, joka takaa puhtaan lattian ja matot.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Toimi näin

Sikin sokin -taktiikan sijaan ammattisiivoojan mukaan kannattaa valita hieman hallitumpi tekniikka, sillä muutoin jälki on epätasaista ja saatat epähuomiossa jättää joitain osia lattiasta imuroimatta.

– Joskus sinun pitää hiljentää mennäksesi kovempaa, siivooja muistuttaa videolla.

Siivooja näyttääkin videolla, kuinka imurointi onnistuu rauhallisesti ja tarkasti hieman ohjaamalla imuria viistolla tekniikalla. Siivooja toteaa, että taktiikka on järjestelmällinen ja takaa sen, että joka kohta tulee imuroitua kahdesti.

– Jotkut sanovat sitä pakkoneuroosiksi, mutta pakkoneuroosi ei ole vitsi, siivooja toteaa ja muistuttaa, että kyse on vain järjestelmällisyydestä.

Videosta hitti

Imurointivinkki kiinnosti somekansaa, sillä videota on katsottu jo 1,6 miljoonaa kertaa.

– Noin minä imuroin, koska olet oikeassa, [sama paikka] tulee imuroitua kahdesti, plus se on nätin näköistä, kommentoi eräs.

Useat kommentoijat kiittelivät siivoojaa sen muistuttamisesta, että pakkoneuroosi eli pakko-oireinen häiriö on mielenterveyden häiriö eikä synonyymi tarkkuudelle.

Lue myös:

    Uusimmat