Niksillä miljoonayleisö: Oletko älynnyt tehdä näin, kun otat foliota paketista?

Alumiinifoliorullaniksi on kerännyt TikTokissa katselukertoja jo yli 1,4 miljoonaa. Kaikki eivät kuitenkaan ole vakuuttuneita.

Taannoin kerroimme Sofian häkellyttävästä leivinpaperiniksistä, joka mahdollistaa leivinpaperin repimisen rullasta siistimmin.  Nyt TikTokissa suurta suosiota kerää vastaavanlainen niksi foliolle, kertoo Mirror. TikTok-käyttäjä @6quence julkaisi jo joulukuussa foliokikan, joka edesauttaa foliopalan saamista siististi irti rullasta.

1,4 miljoonaa katselukertaa keränneellä videolla nainen näyttää ensin, kuinka helposti alumiinifolion repiminen menee pieleen "tavallista tapaa" käyttäen eli repimällä foliota vasten paketin terävää reunaa.

– Kuinka olen tehnyt tämän niin väärin? videolla ihmetellään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Tämän jälkeen nainen näyttää paremmin toimivan tavan. Hän rullaa haluamansa määrän foliota paketista ja rullaakin sitten foliota takaisinpäin, jolloin se katkeaa siististi osuttuaan paketin terävään reunaan.

"Se toimii"

Kommentoijat ovat olleet puolesta ja vastaan.

– Kokeilin tätä, ja se toimii. Se on vähän hankalaa pienemmän rullan kanssa, mutta toimii hyvin. Mahtava vinkki, ylisti yksi kommentoija. 

– Miten en ole tiennyt tätä? Voi luoja, tämä muuttaa kaiken, totesi toinen.

Läheskään kaikki kommentoijat eivät ole hyväksyneet kikkaa mukisematta. Monen mielestä folioon kannattaa hyödyntää aiemmin mainittua leivinpaperikikkaa: ota foliota hieman ulos pakkauksesta, sulje paketin kansi ja repäise foliota paketista.

– Öh, ei.  Sulje vain kansi. Pidä sormesi erossa foliosta, totesi eräs kommentoija. 

– Hengitänkö edes oikein? kommentoi eräs "oikeaoppisiin" kikkoihin selvästi kyllästynyt kommentoija.

Näppärä niksi jääpalapussien kanssa tuskaileville 0:48
Testaa myös simppeli jääpalapussikikka!

Lähteet: Mirror@6quence/TikTok

Lue myös:

    Uusimmat