"Olet sairas ja tarvitset apua" – tatuointitaiteilijan kuva pikkupojasta raivostutti vanhemmat

Tatuointitaiteilijan viaton kuva sai vanhemmat näkemään punaista.

Uusiseelantilainen tatuointitaiteilija Benjamin Lloyd sai raivoisia kommentteja netissä julkaistuaan Facebookissaan kuvan itsestään tatuoimassa pientä poikaa.

Kiivastuneet kommentoijat jättivät huomioitta sen, ettei Lloyd tatuoinut poikaa oikeasti, vaan kyseessä oli väliaikainen, pois pestävä kuva.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Päivityksessään Lloyd kertoo menevänsä Starshipin lastensairaalaan antamaan lapsille leikkitatuointeja, jos saa julkaisuunsa 50 tykkäystä. Päivitys keräsi huikeat 200 000 tykkäystä päivässä.

Taiteilija kertoo, että häneltä menee noin 9 minuuttia yhden leikkitatuoinnin tekoon. Mies sanoo, että ainoa huono puoli tatuoinneissa on se, etteivät lapset halua mennä enää suihkuun.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lloyd selitti selkeästi, että kyse oli vain leikkitatuoinneista, mutta huolestuneilta vanhemmilta jäi tämä kohta ymmärtämättä.

"Missä on vanhempien järki ja moraali? Mistä he tietävät, vaikka lapsi ei olisi koskaan halunnutkaan tatuointia? Etenkin, kun hän kasvaa."

"Olet sairas ja tarvitset apua ja loppuelämän vankilassa. Tuo on väärin..."

"En tekisi koskaan näin lapselleni..."

Nekin vanhemmat, jotka ymmärsivät tatuointien väliaikaisuuden, näkivät punaista.

"Aito tai ei, meidän pitäisi täyttää lasten mielet muilla asioilla. Sellaisilla, jotka auttavat heitä selviytymään, ymmärtämään ja elämään. Tuo pääkallo symboloi kuolemaa."

"Miksi ujuttaa lapsen mieleen ajatus hankkia tatuointi, kun hän kasvaa? Antaa lasten olla lapsia."

Monet vanhemmat pitivät kuitenkin ideaa hyvänä. Lloydin päivitysten perusteella reissu lastensairaalaan on pian käsillä.

"Täältä tullaan Starshipin sairaala..."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tatuointeja otetaan muotivillitysten mukana 12:44

Lähde: Mashable

Lue myös:

    Uusimmat