Olen koulinut itsestäni naisten unelmamiehen, miksen silti löydä seuraa? Naiset vastaavat

0:30
Miten reagoit, jos miehellä ei seisokaan? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Olen koulinut itseäni naisten unelmaksi ilman tuloksia. Minulla on paljon naisia ystävinä, olen kuullut heidän sydänsurunsa ja tilitykset sikamaisista miehistä ja kaikista huonoista puolista. Olen siksi todella tehnyt töitä tullakseni unelmien ritariksi. Aina kohtelias, huomaavainen, keskusteleva, heidän tunteensa huomioiva, en äijäile tai käyttäydy sovinistisesti ja niin edelleen.

Kuitenkaan seuraa ei löydy enkä kelpaa. Sen sijaan taas joku ystävä vuodattaa, kuinka tavattu ihana mies paljastui huonoksi. Missä vika? Mitä nainen haluaa?" kysyy nimimerkki Ymmällään, m31.

Näin naiset vastasivat

"Kaikki nuo listaamasi piirteet viittaavat siihen, että keskityt liikaa olemaan vain herkkä ja kiltti. Et ehkä saa itsesi ja naisten välille syntymään minkäänlaista jännitettä, jota kuitenkin tulisi olla mielenkiinnon herättämiseksi ja ylläpitämiseksi.
– 33, avoliitossa

"Kuulostaa siltä, että ongelmasi on se, että yksinkertaisesti yrität miellyttää naisia liikaa. Varsinkin tuo naisten sydänsurujen ja miestilitysten kuunteleminen on äärimmäisen epämiehekästä ja tekee sinusta lähinnä heidän tunnetampooninsa. Naiset eivät ikinä tule palkitsemaan sinua siitä hyvästä seksuaalisella kiinnostuksella."
– 32, naimisissa

"Elokuvat ja kirjat ovat toki täynnä naisia, jotka etsivät tietynlaista miestä: pituutta x senttimetriä, ihana hymy, upea vartalo ja niin edelleen. Oikeastihan homma ei mene näin, vaan rakkaus saattaa yllättää aivan omasta mielestä 'epäsopivan' miehenkin kanssa. Siksi en keskittyisi niin kovasti olemaan 'täydellinen mies' ja keskittyisin enemmän olemaan oma, aito itsesi. Se, joka sinuun rakastuu, tekee sen sinun itsesi vuoksi. Ei siksi, että olet kuin miehet jenkkielokuvissa."
– 34, avoliitossa

"Se suuri ero on siinä, mikä nostaa kahden ihmisen välisen tunnelman sille tasolle, että syntyy kipinää. Jokin parisuhde on alkanut kaverillisesti, ja kuitenkin on lähennytty ja harrastettu seksiä. Alan odottaa konkreettisempaa huomiota, kuten hellyyttä, koskettelua, huomiointia ja kauniita sanoja mieheltä. Jos tätä ei tapahdu, homma lässähtää takaisin 'friendzonelle', mikä on lopun alku. Silloin suhde tuskin jatkuu. Laita itsesi peliin ja osoita teoin ja sanoin kiinnostuksesi naista kohtaan. Jos et itse tee yhtään mitään, tuskin nämä naiset pitävät sinua ehdokkaana suhteeseen tulevaisuudessakaan."
– 42, sinkku

"Ehkä yrität liikaa? Tietysti on hyvä olla kohtelias ja huomaavainen, mutta parasta on olla oma itsensä. Ei kannata niin paljon miettiä, mitä nainen sinulta haluaa, tai miten olla unelmien prinssi. Ole sellainen, että pidät itsestäsi. Millainen olisit, jos et yrittäisi olla 'unelmien prinssi'? Siihen sinuun nainen voi ihastua, vaikka et olisi täydellinen. Hajuttomaan ja mauttomaan yritykseen olla joku, mitä ei olekaan, on vaikea ihastua."
– 50, avoliitossa

"Ei minua ainakaan kiinnostaisi aloittaa suhdetta sellaisen miehen kanssa, jolla on jonossa ystävänaisia purkaamaan murheitaan. Haluan miehen, en mitään muiden naisten nenäliinaa. Mikään listaamistasi asioista ei muutenkaan tehnyt sinusta kiinnostavaa, varmasti kivan ja mukavan kaverin, mutta ei kiinnostavaa kumppaniehdokasta. Olisit vain oma itsesi."
– 34, parisuhteessa

Alla näet seuraavan kysymyksen –nainen, miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja