Oksia trimmaamassa ollut Austin, 20, osui mehiläispesään – hurjat seuraukset: "Kukaan ei voinut auttaa häntä"

Mehiläisten pistoista tehohoitoon – tällaisia oireita Austin sai 2:08
Videolla näytetään kuvia Austinista teho-osastolta sekä omaisten haastattelu.

Amerikkalaismies joutui teho-osastolle saatuaan vakavia oireita mehiläisten pistoista. Nuorukaisen omaiset antoivat haastattelun tapahtuneesta CNN-kanavalle ja Fox 19 News -medialle.

Parikymppinen Austin Bellamy joutui sairaalaan saatuaan hurjan määrän mehiläisen pistoja. Yhdysvaltain Ohiossa asuva Austin oli perjantaiaamuna 26. elokuuta trimmaamassa sitruunapuun oksia, kun hän sattui osumaan mehiläispesään. 

Austin sai niin vakavia oireita, että hänet piti viedä sairaalaan teho-osastolle. Siellä hänet asetettiin koomaan joksikin aikaa. 

Isoäiti ja setä eivät pystyneet auttamaan

Austinin isoäiti Phyllis Edwards kertoi kyynelehtien CNN-kanavan haastattelussa tapahtuneesta 31. elokuuta. Hän kertoo olleensa Austinin ja tämän sedän Dustinin kanssa tuolloin.

Phyllis ja Dustin näkivät koko haaverin, sillä he seisoivat puun vieressä Austinin ollessa tikkailla. He yrittivät auttaa Austinia, mutta eivät onnistuneet, koska mehiläisiä kävi heidänkin kimppuunsa.

– Yritin kiivetä tikkaita pitkin pelastamaan Austinin. Näin, miten korkealla hän oli, mutta en päässyt hänen luokseen, koska olin itsekin mehiläisten ympäröimä, Phyllis kertoi.

– Hän huusi apua, mutta kukaan ei voinut auttaa häntä, Phyllis kertoo.

Paikalle hälytettiin apua ja Austin vietiin sairaalaan. Phyllis kertoo, että myös hän tarvitsi sairaalahoitoa.

Omaiset kertovat, että tapahtunut järkytti heitä.

– Haluaisin vain kertoa hänelle, että rakastan ja kaipaan häntä, kertoo Dustin.

Uutinen oli järkytys äidille

Austinin äiti Shawna Carter ei ollut paikalla tapahtumahetkellä vaan sai tietää siitä puhelimitse.

– Pyörryin sen jälkeen, kun minulle soitettiin. Se oli vain liikaa minulle, hän sanoo.

Shawna kertoo, että mehiläiset pistivät Austinia ainakin 20 000 kertaa. Hän kiittelee paikalle saapunutta ensihoitajaa poikansa hengen pelastamisesta.

Mehiläiset jättivät jälkensä

Shawna kertoo, että Austin asetettiin lääketieteelliseen koomaan. Äidin mukaan pojan nieluun meni 30 mehiläistä. Mehiläiset saatiin viikonloppuna poistettua pojan elimistöstä.

Shawna kertoo, että Austinilla oli turvonneita punaisia patteja ihossa. Ne muuttuivat mustelmannäköisiksi. Lisäksi Austinilla oli rupia ja muita jälkiä ympäri kehoa. Yllä olevalta videolta näet kuvia Austinista teho-osastolla!

Austin herätettiin koomasta 31. elokuuta. Hän on edelleen hengityskoneessa, mutta perheen mukaan lääkärit ovat sanoneet, että hän toipuu täysin.

Yhdysvaltain tautikeskus CDC:n mukaan noin 62 ihmistä kuolee vuosittain Yhdysvalloissa herhiläisten, ampiaisten ja mehiläisten pistoihin. Vaarallisimpia pistot ovat allergikoille.

Katso myös: Tämä pariskunta teki viime vuonna uudesta kodistaan yllättävän löydön!

Pariskunta teki yllättävän löydön uudesta kodistaan – talon rakenteista löytyi lähes puoli miljoonaa mehiläistä 0:45
Eräs pariskunta löysi uuden talonsa rakenteista lähes puoli miljoonaa mehiläistä. 

Lähteet: CNN, Fox 19 News

Lue myös:

    Uusimmat