Odotus palkitaan! Salkkareiden Kämppä tyhjänä -nettisarja jatkuu 16. elokuuta!

Kämppä tyhjänä #käty2 on jatko-osa Pihlajakadun nuorten Violan, Benjaminin, Nellan ja Severin tähdittämälle suositulle tarinalle ikimuistoisista bileistä.

Supersuosittu Käty-nettisarja saa jatkoa! Sarjan ensimmäinen kausi julkaistiin keväällä ja se on kerännyt tähän mennessä yli miljoonaa käynnistystä. Tarina saa nyt luvattua jatkoa, kun Käty 2 julkaistaan Katsomossa torstaina 16.8. klo 00.00.

Kämppä tyhjänä -nettisarja kertoo Pihlajakadun nuorison ikimuistoisista kotibileistä. Toukokuussa julkaistuissa sarjan ensimmäisissä jaksoissa jäätiin siihen, kun poliisit ilmestyivät oven taakse. Kätyn jaksoja on tähän mennessä katsottu Katsomossa yli miljoonaa kertaa. *

Käty 2:ssa Jiri ja Eva palaavat hieman etuajassa reissultaan, eikä kämppää ehditä järjestää alkuperäiseen kuntoon. Vanhempien epäilykset heräävät ja teininelikko joutuu kuulusteltavaksi. Jokainen kertoo oman versionsa bileiden tapahtumista. Kuulustelut ja takaumat aiheuttavat monta jäätävää väärinkäsitystä, kun kaikki puhuvat ristiin ja omaksi edukseen.

Käty-nettisarjan pääosassa nähdään Pihlajakadun tutut nuoret eli Viola (Vivi Wahlström), Benjamin (Aaron Bojang), Nella (Sonja Kasurinen) ja Severi (Roope Puhakka), mutta mukaan mahtuu muutama koulukaveri ja yksi Jonnekin.

MTV Katsomossa on julkaistu Salkkareiden nettisarjoja fanien iloksi jo vuodesta 2008. Tänään1. elokuuta alkaen Katsomoon tulee katsottaviksi myös Salkkareiden historian kaksi ensimmäistä spin-off-sarjaa, veljeksien pakomatkaa kuvaava Romeo ja Rafael Desperados sekä Cindyn ja Jennin roadtripistä kertova Lillukanvarsia.

Kämppä tyhjänä -nettisarjan toisen kauden kaikki jaksot Katsomossa 16.8. klo 00.00 alkaen. Katsottavissa myös C More suoratoistopalvelussa.

* Lähde: Adobe Analytics

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja