Salkkareiden nuoret tähdet paljastavat vinkit onnistuneisiin kotibileisiin: "Ei kannata laittaa ilmoitusta koko luokan ryhmään"

Käty eli kämppä tyhjänä on Salkkareiden uusi nettisarja! 0:30

Salkkareiden uusi spin off -sarja Käty vie katsojat railakkaisiin kotibileisiin.

Käty eli Kämppä tyhjänä -sarjassa Salkkareista tuttu nuoriso on saanut kämpän tyhjäksi ja on aika järjestää kotibileet. Uutuussarjassa Severin, Benjaminin, Nellan ja Violan hahmot järjestävät ikimuistoiset bileet, pitävät hauskaa ja tutustuvat sen varjolla vastakkaisen sukupuolen edustajiin ja päihteiden ihmeelliseen maailmaan.

​​​​​​​
Nuoret näyttelijät viihtyivät Käty-sarjan kuvauksissa.

Sarjan teini-ikäiset tähtinäyttelijät Roope Puhakka, Aaron Bojang, Vivi Wahlström sekä Sonja Kasurinen paljastavat, mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä, jos haluaa järjestää hyvät kotibileet.

– Olisi hyvä olla sopiva määrä ihmisiä. Hyvä tila ja joku joka pitää pakkaa koossa, Puhakka listaa. 

– Hyvä porukka on tärkein. Paljon hyviä kavereita. Hyvä meininki. Se on se, mitä tarvitaan, Wahlström kuvailee.

Nellaa näyttelevä Sonja Kasurinen vinkkaa, miten pitää tieto bileistä vain pienen porukan sisällä. 

– Jos on suunnitellut, että haluaa vain muutaman kaverin juhliin, niin ei kannata laittaa ilmoitusta luokan ryhmään, koska se viesti voi levitä muualle. Ihan vain läheisille kavereille kannattaa laitaa viestiä, Kasurinen vinkkaa.

Benjamin Taalasmaata näyttelevä Bojang kehottaa vuokraamaan paikan, ettei käy kuten sarjassa.

– Ei kannata järjestää bileitä kotona, vaan hankkia joku vuokrapaikka. Näin välttyy naapureiden valituksilta ja poliiseilta, Bojang vinkkaa. 


Kämppä tyhjänä -nettisarja on kahden kauden mittainen kokonaisuus, joissa molemmissa on viisi jaksoa. Sarjan toinen kausi julkaistaan Katsomossa elokuussa.

Kämppä tyhjänä -nettisarjan ensimmäisen kauden kaikki jaksot Katsomossa 24.5. klo 00.00 alkaen. 

Lue myös:

    Uusimmat