Odotettu traileri julki: Tältä parjattu Twilight-tähti näyttää ja kuulostaa prinsessa Dianan roolissa – "Tulee saamaan Oscar-ehdokkuuden"

9:15
Prinsessa Dianan ja prinssi Charlesin onnetonta liittoa sivuttiin myös The Crown -sarjassa - mitkä kohua herättäneistä käänteistä olivat faktaa ja mitkä fiktiota? Katso video!

Twilight-tähti Kristen Stewart sai somessa tiukkaa kritiikkiä, kun hänet valittiin prinsessa Dianan rooliin. Kun Spencer-elokuvan ensimmäinen traileri tuli julki, muuttui ääni kellossa täysin, ja näyttelijälle povataan näyttelijälle jo Oscar-ehdokkuutta.

Twitterissä leimahti heti tuohtunut keskustelu, kun muun muassa Twilight-elokuvista tunnetun amerikkalaisnäyttelijän Kristen Stewartin kerrottiin näyttelevän prinsessa Dianaa uudessa sydänten prinsessan elämästä kertovassa Spencer-elokuvassa.

Monet kuninkaallisfanit pelkäsivät sitä, ettei Stewart muistuta riittävästi prinsessa Dianaa. Keskustelijoita hiersi myös se, että rooliin ei valittu brittinäyttelijää. 

Ensimmäiset vilaukset Walesin prinsessaksi muuntautuneesta Stewartista nähtiin talvella, mutta tarkempi silmäys tulevasta saatiin tällä viikolla, kun elokuvan traileri julkistettiin. Trailerilla nähdään paitsi lisää sitä, miltä Stewart näyttää roolissaan, mutta kuultiin ensimmäistä kertaa myös se, miltä hän kuulostaa.

Kovin paljoa traileri ei kuitenkaan paljasta, sillä Stewartin hahmo vastaa ainoastaan kahdella sanalla näyttelijä Sally Hawkinsin yhä nimeämättömälle hahmolle.

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Aiemmin on paljastettu, että kolmen päivän ajanjaksoon keskittyvässä elokuvassa käsitellä prinsessan suhdetta aviomieheensä sekä poikiinsa prinssi Williamiin ja prinssi Harryyn. Tapahtumien on kerrottu sijoittuvan joulun tienoille ja ajankohtaan, jolloin prinsessa Diana tuli siihen tulokseen, että hänen ja prinssi Charlesin avioliitto on ohi.

Stewart paljasti viime vuoden lopussa InStyle-lehden haastattelussa tekevänsä kovasti töitä omaksuakseen prinsessa Dianan puhetavan, jota trailerilla päästiin jo hieman kuulemaan.

– Korostus on hemmetin pelottava, koska kaikki tietävät tämän äänen ja se on niin selvästi erottuva ja erityinen. Työskentelen sen asian parissa nyt ja minulla on valmentaja sitä varten, Stewart kertoi haastattelussa.

– En ole ollut näin innoissani mistään roolista pitkään aikaan.

Ensimmäisten silmäysten perusteella Stewart onnistui tekemään suuren vaikutuksen vaativassa roolissa. Sekä Twitterissä että YouTubessa trailerin kommenttikentässä 31-vuotiaalle näyttelijälle povataan jopa jo Oscar-ehdokkuuksia.

– Näin juuri trailerin ja viiden minuutin klipin Spencer-elokuvasta. Näyttää siltä, että Kristen Stewart tulee saamaan Oscar-ehdokkuuden Diana-roolistaan, Twitterissä hehkutetaan.

– Voin vahvistaa, että Kriste Stewartilla on upea ja hienostunut brittiaksentti ja hän muuntautuu Dianaksi uudella trailerilla, toinenkin hehkuttaa.

– He ovat todella saaneet ihmeitä aikaiseksi. Tämä näyttää kaikin puolin täydelliseltä, YouTubessa hehkutetaan.

– Aksentti on ihan hemmetin täydellinen. Kaikille, jotka epäilitte Kristen Stewartia sanon iloisena, mitäs minä sanoin! toinen kommentti kuuluu.

– Se on virallista, Kristen Stewart tulee saamaan Oscar-ehdokkuuden.

Spencer-elokuvan on määrä saada ensi-iltansa jo tämän vuoden marraskuussa. Elokuvan ohjaa Pablo Larraín, joka muistetaan muun muassa Jackie Kennedystä kertovasta Jackie-elokuvasta. Sosiaalisessa mediassa moni ounastelikin, että Spencer-elokuva tulee jossain määrin muistuttamaan juuri Jackie-elokuvaa kerronnaltaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja