Ensimmäinen kuva julki! Tältä näyttää Twilight-tähti Kristen Stewart Diana-elokuvassa

1:50
Prinsessa Diana kuoli traagisesti vuonna 1997 Pariisissa tapahtuneessa auto-onnettomuudessa

Näyttelijä Kristen Stewart nähdään tulevassa elokuvassa prinsessa Dianana. 

Pablo Larraínin ohjaama, prinsessa Dianasta kertova elokuva on herättänyt kohua jo ennen sen ilmestymistä. Kun Deadline julkisti viime vuonna, että elokuvan pääroolissa nähdään Twilight-elokuvasaagasta tuttu Kristen Stewart, pahoitti moni kuninkaallisfani mielensä.

Spencer-elokuva keskittyy yhteen viikonloppuun 1990-luvun alkupuolella, jonka aikana sydänten prinsessaksikin kutsuttu Diana päätti, että hänen ja Walesin prinssi Charlesin avioliitto on ohi.

Tulevan elokuvan kuvaukset alkoivat Deadlinen mukaan nyt tammikuussa Saksassa. Tuotannosta julkaistiin ensimmäinen kuva, jossa Stewart nähdään prinsessa Dianan roolissa. 

Deadline paljastaa myös, että tulevaan elokuvaan on kiinnitetty mukaan Timothy Spall, Sally Hawkins sekä Sean Harris.

Stewart kommentoi pestiään InStyle-lehden haastattelussa viime vuoden lopussa. Hän paljasti haastattelussa tekevänsä kovasti töitä muun muassa omaksuakseen prinsessa Dianan puhetavan.

– Korostus on hemmetin pelottava, koska kaikki tietävät tämän äänen ja se on niin selvästi erottuva ja erityinen. Työskentelen sen asian parissa nyt ja minulla on valmentaja sitä varten, Stewart kertoi InStylessä.

– En ole ollut näin innoissani mistään roolista pitkään aikaan.

Viime kesänä uutisoitiin, ettei kolmen päivän ajanjaksoon keskittyvässä elokuvassa käsitellä prinsessan traagista kuolemaa, vaan sen sijaan hänen suhdettaan aviomieheensä ja rakkautta poikiaan prinssi Williamia ja prinssi Harrya kohtaan. Tapahtumien kerrotaan sijoittuvan joulun tienoille ja perheen Norfolkin tiluksille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja