F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Nytkö alkaa tapahtua? F1:n halutuimmalle paikalle ehdolla oleva kuljettaja järjestää lehdistötilaisuuden

7:27
Niki Juusela ja Ossi Oikarinen pohjustivat perjantaina GP-viikonlopun asetelmat.

Sergio Pérez on vaarassa pudota F1-sarjasta tämän kauden päätteeksi. Hänen tulevaisuudestaan kuullaan lisätietoja mahdollisesti hyvinkin pian.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Bahrainin GP suorana 27.–29.11.
La: aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Bahrainin GP klo 16.10, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Pérez on ehdolla ensi kaudeksi Red Bullille, ja paikasta kilpailevat hänen kanssaan kovimmin tallin nykykuljettaja Alexander Albon ja viime kauden jälkeen ykkösistä pudonnut Nico Hülkenberg, joka on tuurannut tällä kaudella Racing Pointilla sekä Péreziä että Lance Strollia.

Alavireisesti suorittaneen Albonin mahdollisuuksia jatkosopimukseen on pidetty yleisesti hyvin heikkoina, kun taas Pérez ajaa uransa parasta kautta ja Hülkenberg suoriutui mainiosti niistä kolmesta viikonlopusta, joihin hänet hälytettiin ajohommiin.

Red Bullilla ei ole sopimusasioiden kanssa kiire, sillä heillä auki oleva tallipaikka on jäljellä olevista ylivoimaisesti halutuin. Tallipomo Christian Horner on useampaan otteeseen vakuuttanut, että Albon saa armonaikaa kauden loppuun asti.

Pérez puolestaan on sanonut, että ensi vuosi on hänen osaltaan joko tai: ellei hän pääse Red Bullille, hän aikoo pitää välivuoden.

Spekulaatiot Red Bullin kuljettajatilanteesta saivat lisäpontta lauantaina iltapäivällä, kun F1-toimittaja Albert Fabrega kertoi Twitter-tilillään, että Pérezin on määrä järjestää lehdistötilaisuus ylihuomenna maanantaina kello 19.30 Suomen aikaa.

Lehdistötilaisuuden aihe on kuitenkin täysi arvoitus.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja