Nyt se on varmaa – kulttisarja L-koodi tekee paluun!

Suosikkisarja L-koodi palaa tämän vuoden puolella.

Showtime-kanavan johtoporras vahvisti L-koodi-sarjan palaavan kanavalle. Vahvistus sarjan huhutulle paluulle saatiin televisiokriitikoiden yhdistyksen pressikiertueella Los Angelesissa.

Sarjan paluun yksityiskohdat ovat toisteiseksi vielä vähäisiä, mutta uuden L-koodin on tarkoitus olla jatko-osa vuonna 2009 päättyneelle sarjalle. Sarjassa keskitytään Los Angelesissa elävien homonaisten elämään ja sarja rikkoi rajoja, kun ensimmäinen jakso lähetettiin vuonna 2004.

Alkuperäisen sarjan tähdet Jennifer Beals, Katherine Moennig ja Leisha Hailey ovat palaamassa vanhoihin rooleihinsa. Lisäksi kolmikko osallistuu sarjan tuottamiseen.

Uusi kausi on kahdeksan jakson mittainen ja sen on tarkoitus ilmestyä loppuvuodesta.

– Tämä kunnioitettu sarja oli sekä viihdyttävä, että vaikuttava, kun alkuperäinen sarja nähtiin televisiossa. Olemme luottavaisia, että uusi sarja tulee tekemään saman ja enemmän, Showtime-kanavan johtoportaaseen kuuluva Gary Levine kommentoi Variety-lehdelle.

Alkuperäisessä sarjassa nähty näyttelijä Sarah Shahi kertoi televisiokriitikoiden yhdistyksen pressikiertueella palaavansa mielellään rooliinsa, jos häntä vain pyydetään.

– Tytöt puhuivat kanssani siitä, ja osallistumisestani keskusteltiin paljon. L-koodi oli ensimmäinen iso keikkani. En tiennyt mihin astuin, kunnes aloin jutella naisten kanssa ja saada kirjeitä siitä, kuinka sarja kosketti ihmisiä, Shahi sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat