Nyt on törkeyden huippu! Morsian vaati ystäväänsä tekemään abortin, jotta häät sujuisivat mutkattomasti

1:43
Häät ovat taas suosiossa: Suomessa jopa 25 000 paria sanoo toisilleen tahdon. MTV Uutiset vieraili häämessuilla Wanhassa Satamassa tammikuussa.

Morsian vaati morsiusneitona ollutta ystäväänsä tekemään abortin, jotta hänen hääpäivänsä sujuisi ongelmitta. Morsiamen vaatimus sai aikaan raivoisan vastaanoton.

The Sun kertoo morsiamesta, jonka vaatimus ylitti hienotunteisuuden rajan räikeästi. Morsiusneidoksi pyydetty nainen paljastaa Facebook-ryhmässä, että hänen entinen paras ystävänsä Kate teki vaatimuksen, joka järkytti naista syvästi.

Nainen oli tullut raskaaksi vuosi ennen ystävänsä häitä, mitä tuleva morsian ei katsonut lainkaan hyvällä.

– Olin aina luullut, etten voisi koskaan saada omia lapsia, joten raskaus ei ollut suunniteltu. Siitä huolimatta olin aivan innoissani, nainen avaa tilanteen taustoja.

Naisen laskettu aika ajoittui huhtikuulle, kun puolestaan Katen häitä oli määrä juhlia kesäkuussa. Morsian olikin hieman huolissaan, miten morsiusneito mahtuu hänelle suunniteltuun mekkoon heti raskauden ja synnytyksen jälkeen.

Huoli ei ollut ainoastaan häihin suunnitellun mekon istuvuudessa, vaan morsian halusi häistään aikuistenjuhlat. Lasten tuominen häihin oli selvästi kieltolistalla.

– Katen mielestä häät tulisivat olemaan minulle todella hankalat, joten hän sanoi sanatarkasti, että ehkä minun olisi parempi tehdä abortti, nainen kertoo Facebook-kirjoituksessaan, josta The Sun julkaisee kuvakaappauksia sivuillaan.

Nainen ei ollut uskoa silloisen parhaan ystävänsä ehdotusta: miten ystävä voisi vaatia moista?

– Kate sanoi, että pilaan elämäni, minkä jälkeen hän käski oman äitinsä ylipuhumaan minun tekemään abortin.

Eikä siinä vielä kaikki!

Katen äiti olikin yhteydessä morsiusneitoon, mikä sai naisen entistäkin tuohtuneemmaksi. Koska hän ei suostunut morsiamen asettamiin ehtoihin, Kate antoi morsiusneidon tehtävän sisarelleen, joka oli 8. kuulla raskaana.

Uudelle morsiusneidolle hankittiin mekko, johon Facebook-päivityksen tehnyt nainen ei olisi mitenkään mahtunut synnytyksensä jälkeen.

Nainen ei koskaan mennyt ystävänsä häihin. On myös sanomattakin selvää, että Kate on naisen ex-ystävä syystäkin.  

Morsiamen pyyntö sai raivoisan vastaanoton: "Tämä on jo sairasta"

Facebook-ryhmään kuuluneet some-käyttäjät olivat pöyristyneitä lukemansa jälkeen. Morsiamen käytökselle ei herunut myötätuntoa lainkaan.

Kommentoijat halusivat muistuttaa, että nainen päättää itse kehostaan ja että abortti on jokaisen naisen oma henkilökohtainen päätös.

– En voi uskoa, että morsian halusi vaikuttaa päätökseesi raskauden suhteen. Etenkin sen jälkeen, kun olit tehnyt selväksi, että haluat pitää lapsen, eräs sanoo.

– Vaikka hyväksynkin abortin, tämä on jo sairasta.

– Kuinka julkeat jatkaa omaa elämääsi, kun minä suunnittelen häitäni, eräs kommentoi sarkastisesti.

Osa kommentoijista kuitenkin pohti, miksi ihmeessä morsian oli antanut morsiusneidon tehtävät toiselle raskaana olevalle naiselle. Oliko tarinan taustalla sittenkin jotain, mitä tuohtunut nainen ei tuonut kirjoituksessaan ilmi?  

Valtaosa kommentoijista oli kuitenkin sitä mieltä, että morsian teki ehdotuksensa hyvin itsekkäistä syistä, eikä osannut asettua ystävänsä asemaan millään tasolla. Nainen saikin osakseen tsemppaavia viestejä.

– Onneksi olkoon tyttölapsen johdosta. Toivottavasti sinulla on nykyisin parempia ystäviä, eräs kommentoi. 

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja