Nyt oli sekunneista kiinni! Karyn väisti lähes varman kuoleman parilla askeleella – sydämen pysäyttävä hetki tallentui videolle

Ei herkille: Pikkupoika juoksi auton eteen – huijasi kuolemaa kahdesti 0:21
Myös englantilainen poika onnistui huijaamaan kuolemaa ja vieläpä kahdesti – katso hurja tilanne videolta.

Australialainen nainen väisti lähes varman kuoleman ottaessaan muutaman askeleen pois bussipysäkiltä, johon kuljettajan hallinnasta kadonnut auto jysäytti vain sekunteja myöhemmin. Läheltä piti -tilanne tallentui videolle.

Tapauksesta uutisoiva 9 News luonnehtii sydneyläistä Karyn Johnsonia kenties jopa maailman onnekkaimmaksi ihmiseksi. Nainen jätti laukkunsa kaupan edessä olevalle bussipysäkille ja otti muutaman askeleen poispäin, kun tapahtui jotain, mikä olisi voinut olla hänen loppunsa.

Henkilöauto jysäytti voimalla päin bussipysäkkiä ja osui täsmälleen siihen kohtaan, jossa Karyn oli seissyt vain kolme sekuntia aiemmin. Paikoilleen jääneessä laukussa ollut kuohuviinipullo räjähti kadulle ja bussitolppa irtosi paikoiltaan. Auto törmäsi seinään jättäen siihen halkeaman. 

Karyn selvisi hengenvaarallisesta tilanteesta ilman naarmuakaan. Auton kuljettaja oli saanut ajaessaan sairauskohtauksen ja joutui sairaalaan, mutta hänkin on kunnossa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Läheltä piti -tilanne sai pohtimaan elämän tarkoitusta

Silminnäkijät ja turvakameran videonauha todistavat, kuinka pienestä Karynin henki oli kiinni. 

– On outoa katsoa tapahtunutta jälkikäteen ja nähdä, kuinka lähellä se oli, Karyn sanoo 9 News -kanavan haastattelussa. 

Karyn ei tiedä, mikä sai hänet ottamaan muutaman askeleen pois pysäkiltä, jonka eteen hän oli laukkunsa jättänyt. Haastattelussa nainen sanoo uskovansa, että hänellä oli suojelija vierellään. 

– Olen ikuisesti kiitollinen, Karyn sanoo ääni murtuen.

Hän kertoo aikovansa pohtia seuraavaksi elämänsä tarkoitusta ja etsiä tavan tehdä hyvää.

Lähteet: 9 News, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat